limonlusoda
Aktif Üye
- 16 Haz 2019
- 61
- 50
Çorbaya bende de biraz pul biber inşallah lezzet verir. ?Çorbada tuzumuz olsun abi. Kolay gelsin.
Çorbaya bende de biraz pul biber inşallah lezzet verir. ?Çorbada tuzumuz olsun abi. Kolay gelsin.
İşte bu yüzden sevmem bahsi geçen mecrayı.Bende biseyler yaptım ama ne bilim ücret, kredi kartı derken paylasi buldum ne oldu bilmiyorum
Elinize sağlık.İmzayı attık sıra beklemede , inşallah bir sonuç alınır
Yanında bir de tv yazılımı verseydin birden 40.000 (yazı ile kırk bin) olurdu imza ,ertesi gün de o kadar , derken ohooooAslında yalan değil ben bu tarz durumlarda oldukça üzülüyorum.
İhtiyaç durumunda biz forum ailesi olarak elimizden geldiğince herkesin müşkülüne koşuyoruz fakat, temelde bizimle bireysel olarak ilgisi olmayan, para pul istemediğimiz, sadece basit bir destek talep ettiğimiz durumlarda dahi etkimiz inanılmaz düşük kalıyor.
Yani şurada ''Ölüyorum, acil 1000 kişi mesaj yazsın'' desek gelecek mesaj sayısı 200 lerde kalıyor.
mecrada sabit aktif 200 300 kişiyiz.
Ne zaman bu tarz bir etkinlik için destek istesem 200 300 kişiyi zor görüyoruz
Ama olsun zamanla sayı mutlaka artacaktır. Desteğini esirgemeyen, ''Ama, Fakat'' demeden ne zaman yardım istesem koşa koşa gelen her gönül dostuma saygılarımı sunuyorum.
5 Eylül 2021 Tarihinde saat 00:37 itibari ile genel durum
1043 Görüntülenme
239 Destekçi
26 Paylaşım.
Herkese teşekkürlerimle.
Zaman ile bu sayı ne kadar artar ise, etkimiz ne derece yüksek olur ise sesimizi duyurma şansımız da o derece yüksek olur.
Haydi göreceğiz bakalım
Kolayı var abi.Yanında bir de tv yazılımı verseydin birden 40.000 (yazı ile kırk bin) olurdu imza ,ertesi gün de o kadar , derken ohoooo
Yarından itibaren başlat bunu bence ,1000 kişi bakmış,hadi düş 200 kişiyi ,800 kalır ,ama 240 imza var ,nerede 600 imzaKolayı var abi.
Her gün yüzlerse soru cevaplıyorum biliyorsunuz.
''İmzayı atan cevabı alır'' da diyebilirdik
Kolayı var abi.
Her gün yüzlerse soru cevaplıyorum biliyorsunuz.
''İmzayı atan cevabı alır'' da diyebilirdik
Ne demek ,bence hemen paylaş, ben cepten tüm dostlara sms ile attım linkiTechnopatta aktif üyeyim müsade varsa konu açıp tüketici hakları bölümünde paylaşayım hocam.