oda olmuyor profil alamıyoruz tv denCvp: [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama
MB100 anakartlarda TXT ile manuel düzenleme olayı yapılamıyor.
Tommy nin programından HW profile editlemeyi deneyin.
oda olmuyor profil alamıyoruz tv denCvp: [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Tv. Yazılım Modlama
MB100 anakartlarda TXT ile manuel düzenleme olayı yapılamıyor.
Tommy nin programından HW profile editlemeyi deneyin.
Merhaba vestel tv ye amazon primeyi nasıl yüklerim
Her modele Amazon prime ekleniyor mu ?Kendi soruma cevap vereyim. v5 serisi MB130 anakartlı TV'mde şimdilik PVR ve Amazon Prime Video özelliklerini açtım.
Gerisini ilerleyen zamanlarda kurcalarım. En çok istediğim bu iki özellik şu an için yeterli geldi açıkçası.
Hocam ordan anlayamadım profil dosyalarını nasıl alacam? birde size nasıl ulaştırabilirim
MB130s anakartlı, v5 serisi yazılımlarda açıldığı kesin. Gerisini deneme şansım olmadığı için ne desem boş.Her modele Amazon prime ekleniyor mu ?
Evet ,katılıyorum ,bendeki kartlar zaten çoook eskiMB130s anakartlı, v5 serisi yazılımlarda açıldığı kesin. Gerisini deneme şansım olmadığı için ne desem boş.
MB130, V3 ' te ne amazon prime, ne de prime video göremedim.
çok uğraştım ancak V4 versiyonu için PVR özelliğini açamadım maalesefKendi soruma cevap vereyim. v5 serisi MB130 anakartlı TV'mde şimdilik PVR ve Amazon Prime Video özelliklerini açtım.
Gerisini ilerleyen zamanlarda kurcalarım. En çok istediğim bu iki özellik şu an için yeterli geldi açıkçası.
Profil dosyasını işleyip geri yüklediniz ve olmadı mı ?çok uğraştım ancak V4 versiyonu için PVR özelliğini açamadım maalesef