Çevrimdışı akrep2018 Süper Üye 16 Eyl 2018 1,276 63 5 Eki 2021 #29 Bu durumla ilgili sözlerinin tamamını hatırlayamadığım bir şarkı vardı:Sev seni seveni,aşk nedir bileni,arama boşuna bırakıp da gideni diye. Buldum: Son düzenleme: 5 Eki 2021
Bu durumla ilgili sözlerinin tamamını hatırlayamadığım bir şarkı vardı:Sev seni seveni,aşk nedir bileni,arama boşuna bırakıp da gideni diye. Buldum:
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 6 Eki 2021 #30 tarık uğur' Alıntı: Film gibi hayatın var be abi.. Bi kurcalayayım ben o topiki. Genişletmek için tıkla ... Kurcala kurcala , Domestos "baştan aşağı tekrar okudum" demişti bir ara
tarık uğur' Alıntı: Film gibi hayatın var be abi.. Bi kurcalayayım ben o topiki. Genişletmek için tıkla ... Kurcala kurcala , Domestos "baştan aşağı tekrar okudum" demişti bir ara
Çevrimdışı tarikk Süper Üye 6 Ocak 2018 1,631 33 6 Eki 2021 #31 teraspy' Alıntı: Kurcala kurcala , Domestos "baştan aşağı tekrar okudum" demişti bir ara Genişletmek için tıkla ... Onu sanki bayadır görmüyorum burada ?
teraspy' Alıntı: Kurcala kurcala , Domestos "baştan aşağı tekrar okudum" demişti bir ara Genişletmek için tıkla ... Onu sanki bayadır görmüyorum burada ?
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 6 Eki 2021 #32 tarık uğur' Alıntı: Onu sanki bayadır görmüyorum burada ? Genişletmek için tıkla ... Evet ,çoktandır yok ,bilerek etiketledim zaten ,belki görür kırmaz ,bir şeyler karalar dedim
tarık uğur' Alıntı: Onu sanki bayadır görmüyorum burada ? Genişletmek için tıkla ... Evet ,çoktandır yok ,bilerek etiketledim zaten ,belki görür kırmaz ,bir şeyler karalar dedim
Çevrimdışı tarikk Süper Üye 6 Ocak 2018 1,631 33 6 Eki 2021 #33 teraspy' Alıntı: Evet ,çoktandır yok ,bilerek etiketledim zaten ,belki görür kırmaz ,bir şeyler karalar dedim Genişletmek için tıkla ... O zaman Domestos ?
teraspy' Alıntı: Evet ,çoktandır yok ,bilerek etiketledim zaten ,belki görür kırmaz ,bir şeyler karalar dedim Genişletmek için tıkla ... O zaman Domestos ?