teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,158
- 65
Sanki biraz da fiyat açısından uygun model bakıyor gibi sevgili hosbulduk ,ama hangisi olursa olsun ,test etmeden almamalıÜrünlerin hicbirisinde model nosu yazmiyor ,degerlendirme acisindan önemli,netten diger özelliklerine veya test sonuclarina bakilir, islemcilerin kac cekirdekli oldugu vs kontrol edilebilinir.
i5 2.nesil bence artik kisa sürede tekrar degistirmeyi düsünmüyorsaniz tercih edilmemesi gereken bir islemcidir ama yine de internet ve ofis türü islemleriniz icin su an icin yeterlidir .
Hdd ve ram yetersiz oldugu icin takviye yapmaniz gerekebilir ,maliyetinizi yükselir.
Ayrica ekran hd ready .Fiyat konusunda bir yorumum yok,burayla kiyaslamaya kalkmamda sacma olur.
Asus fis takilan parcada ve anakart yapisi olarak diger markalara göre benim daha cok problem yasadigim bir marka oldu,fakat bu deneyimi genellestirmek yanlis olur bütün markalarda zayif modeller olabilir.
Benim ilgimi ceken acer i5 4.nesil oldu, ama dedigim gibi model nosu önemli degerlendirme ve kiyaslama yapabilmek icin.
