Vedatank
Aktif Üye
- 15 Ocak 2020
- 380
- 66
06/11/2020 tarihinde Hepsi burada'dan yukarıda ismi yazılı olan makineyi aldım. 09/11/2020 tarihinde Horoz lojistik teslim etti buraya kadar sorun yok. 12/11/2020 Tarihinde Ankara/Etimesgut servis geldi kurulumunu yaptı ve cihaz tanıtımını yaparak gitti. Biz hemen yeni makine sevinci ile çamaşır yıkadık sorun yok gibi geldi fakat makine yanındaki paspas ıslak olduğunu gördük herhalde el ve ayaklarımızı sık sık yıkadığımız için ıslanmıştır diye düşündük fakat daha sonra bu kadar fazla ıslanmaması lazım diyerek 14/11/2020 tarihinde yine çamaşır yıkaması yaptığımızda makinenin altından su tahliyesi ve sıkmaya geçince aşırı su boşaldığını gördük ve hemen servisi aradık servis 16/11/2020 tarihine randevu verdi ve o gün geldi makineye çamaşır atmadan su tahliye ve sıkma programında denedi ve su kaçağı olmadı ve servis görevlisi arıza yok diye bana forum vermeden gitti. Ben hayret içinde tekrar çamaşırla deneyince yine su attı altından meğer çamaşır olmayınca su kaçağı olmuyormuş hemen servise gittim ve durumu anlattım makinenin değişimini istedim. Servis değişim için evrak düzenleyemeyeceğini söyledi ve firma ile görüşmem gerektiğini söyledi. Bende firma ile görüştüm ve makinenin nasıl su kaçırdığını belirtir şekilde 17/11/2020 tarihinde video çekerek ve de şikayet başvurusu şeklinde e-mail olarak firmaya gönderdim. Firma 18/11/2020 tarihinde beni arayarak 19/11/2020 tarihinde servis gelerek video çekeceğini söyledi. 19/11/2020 Tarihinde servis gelerek su kaçağını video ile tespit etti ve firmaya göndereceğini söyleyerek gitti. 12/11/2020 tarihinden bu yana firma ile değişim konusunda defalarca telefon ve e-mail yazılarıma karşılık makinenin değişim için çözüm bulamadım. 23/11/2020 tarihinde servis beni arayarak 26/11/2020 tarihinde tamiri için servise alacaklarını söyledi ben ilk günden arızalı olan makinenin tamirini değil değişimini istiyorum. Siz sayın forumdaşlarım makinenin değişimi için ne yapmalıyım THH başvursam aylar sürecek. Yardımlarınızı bekliyorum. Su kaçağı videosunu ekleyemedim nasıl eklerim acaba. Adem Helvacı bey yardım lütfen.
Adem Helvacı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Adem Helvacı
Son düzenleme: