teşekkürböyle bir sorunla karşılaşmadım.logitech z-5500 ile optik bağlantı üzerinden DD ve DTS sesleri alıyorum.cihaz yazılımı A11.
teşekkürböyle bir sorunla karşılaşmadım.logitech z-5500 ile optik bağlantı üzerinden DD ve DTS sesleri alıyorum.cihaz yazılımı A11.
böyle bir sorunla karşılaşmadım.logitech z-5500 ile optik bağlantı üzerinden DD ve DTS sesleri alıyorum.cihaz yazılımı A11.
Merhaba, Hocam KODI player' ı kullanarak DD5.1 sesleri alabiliyor musunuz ?böyle bir sorunla karşılaşmadım.logitech z-5500 ile optik bağlantı üzerinden DD ve DTS sesleri alıyorum.cihaz yazılımı A11.
Güncelleme kaynaklı olabilir.cihazın3 aydır kullanıyorum ama danki biraz yavaş kalıyor daha önceden tvplus dongle kullandım 4gb olmasının ve işlemcinin güçlü olmasının + sını menülerde vs hissedemedim. acaba bir problem mi var cihazda.
Merhabalar Forum'da yeniyim. Android box almak istiyorum o yüzden yoğun bir araştırma içindeyim bu konuda bilgili olduğunuzu gördüm. Konu açılışı bayağı eski O yüzden tekrardan sormak istiyorum . Bu ürünü öneriyor musunuz hala. Kendim hem uydu cihazı hem Android box hem donanımı iyi bir alet hem de oyun oynamak için android box almak istiyorum GeForce Now da kullanırım ara sıra. Nvidia'ya çıkmazsak en mantıklı ara box şu anda Türkiye'de bu mu acaba yardım eder misiniz.Bence fiyat güzel alabilirsiniz, daha üst cihazlar çok pahalı. Nvidia Shield Pro falan var, fazlada seçenek yok. Apple Tv de var ama Android değil.
Bu ürün de olur.Merhabalar Forum'da yeniyim. Android box almak istiyorum o yüzden yoğun bir araştırma içindeyim bu konuda bilgili olduğunuzu gördüm. Konu açılışı bayağı eski O yüzden tekrardan sormak istiyorum . Bu ürünü öneriyor musunuz hala. Kendim hem uydu cihazı hem Android box hem donanımı iyi bir alet hem de oyun oynamak için android box almak istiyorum GeForce Now da kullanırım ara sıra. Nvidia'ya çıkmazsak en mantıklı ara box şu anda Türkiye'de bu mu acaba yardım eder misiniz.
Arkadaşlar bu ürünü aldım. ama 2 sorum olacak. birincisi kanal geçişi önce yeni kanal gelince donuyor daha doğrusu yavaş çekim sonra normal oluyor. bunu nasıl çözeriz
ikincisi ağ üzerinden ürüne bağlanamıyorum. ne kendi hafızasına ne usb ye iletişim yok
CX File Explorer gibi 3. part dosya gezgini kullanabilirsiniz. İçerisinde FTP ye port açıyor. Pc de Filezilla gibi FTP programlarıyla bağlanıp dosya atabilirsiniz. Yada Google Drive üzerinden yükleyebilirsiniz.Arkadaşlar bu ürünü aldım. ama 2 sorum olacak. birincisi kanal geçişi önce yeni kanal gelince donuyor daha doğrusu yavaş çekim sonra normal oluyor. bunu nasıl çözeriz
ikincisi ağ üzerinden ürüne bağlanamıyorum. ne kendi hafızasına ne usb ye iletişim yok