Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

K Çevrimdışı

kedi99

Yeni Üye
18 Mar 2025
4
58
böyle bir sorunla karşılaşmadım.logitech z-5500 ile optik bağlantı üzerinden DD ve DTS sesleri alıyorum.cihaz yazılımı A11.

böyle bir sorunla karşılaşmadım.logitech z-5500 ile optik bağlantı üzerinden DD ve DTS sesleri alıyorum.cihaz yazılımı A11.
Merhaba, Hocam KODI player' ı kullanarak DD5.1 sesleri alabiliyor musunuz ?
Ben bu cihazın 32 gb lık siyah versiyonunu bugün aldım, gerek cihaz gerekse de kodi ayarlarında spdif, passthrough ayarlarıyla her şeyi denedim, DD5.1 ses formatlı filmleri denedim, fakat ne yazık ki ses optik üzerinden Z906 ya yalnızca 2 kanal olarak gidiyor, DD5.1 olarak gitmiyor, decode ışığı yanmıyor. Cihaz yazılımı A11.

Ürünü iade ediyorum, aklınıza gelen bir çözüm var mı ?

Son düzenleme:
msahin28 Çevrimdışı

msahin28

Yeni Üye
30 Nis 2020
7
30
cihazın3 aydır kullanıyorum ama danki biraz yavaş kalıyor daha önceden tvplus dongle kullandım 4gb olmasının ve işlemcinin güçlü olmasının + sını menülerde vs hissedemedim. acaba bir problem mi var cihazda.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,513
cihazın3 aydır kullanıyorum ama danki biraz yavaş kalıyor daha önceden tvplus dongle kullandım 4gb olmasının ve işlemcinin güçlü olmasının + sını menülerde vs hissedemedim. acaba bir problem mi var cihazda.
Güncelleme kaynaklı olabilir.
Cihazı arada yeniden başlatın.

socreed Çevrimdışı

socreed

Yeni Üye
21 Tem 2025
1
fare bağladığımda bazı menülerde sol tık geneldede sağ tık(geri gitme) olayını çözemedim çalışmıyor bunun bir çözümü var mı ?

Cihazım Homatics Box R 4K Plus

L Çevrimdışı

lotusx

Yeni Üye
24 Tem 2025
4
47
Bence fiyat güzel alabilirsiniz, daha üst cihazlar çok pahalı. Nvidia Shield Pro falan var, fazlada seçenek yok. Apple Tv de var ama Android değil.
Merhabalar Forum'da yeniyim. Android box almak istiyorum o yüzden yoğun bir araştırma içindeyim bu konuda bilgili olduğunuzu gördüm. Konu açılışı bayağı eski O yüzden tekrardan sormak istiyorum . Bu ürünü öneriyor musunuz hala. Kendim hem uydu cihazı hem Android box hem donanımı iyi bir alet hem de oyun oynamak için android box almak istiyorum GeForce Now da kullanırım ara sıra. Nvidia'ya çıkmazsak en mantıklı ara box şu anda Türkiye'de bu mu acaba yardım eder misiniz.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,513
Merhabalar Forum'da yeniyim. Android box almak istiyorum o yüzden yoğun bir araştırma içindeyim bu konuda bilgili olduğunuzu gördüm. Konu açılışı bayağı eski O yüzden tekrardan sormak istiyorum . Bu ürünü öneriyor musunuz hala. Kendim hem uydu cihazı hem Android box hem donanımı iyi bir alet hem de oyun oynamak için android box almak istiyorum GeForce Now da kullanırım ara sıra. Nvidia'ya çıkmazsak en mantıklı ara box şu anda Türkiye'de bu mu acaba yardım eder misiniz.
Bu ürün de olur.

L Çevrimdışı

lotusx

Yeni Üye
24 Tem 2025
4
47
Arkadaşlar bu ürünü aldım. ama 2 sorum olacak. birincisi kanal geçişi önce yeni kanal gelince donuyor daha doğrusu yavaş çekim sonra normal oluyor. bunu nasıl çözeriz
ikincisi ağ üzerinden ürüne bağlanamıyorum. ne kendi hafızasına ne usb ye iletişim yok

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,513
Arkadaşlar bu ürünü aldım. ama 2 sorum olacak. birincisi kanal geçişi önce yeni kanal gelince donuyor daha doğrusu yavaş çekim sonra normal oluyor. bunu nasıl çözeriz
ikincisi ağ üzerinden ürüne bağlanamıyorum. ne kendi hafızasına ne usb ye iletişim yok

1)Uydu alıcısı olarak kullanmıyorum ama yazılımın ayarlarına baktınız mı?
2)Ağ üzerinden ürünün depolamasına erişebilmeniz için muhtemelen aracı bir uygulama kullanmanız lazım.

Deimos Çevrimdışı

Deimos

VIP
6 Nis 2018
938
CX File Explorer gibi 3. part dosya gezgini kullanabilirsiniz. İçerisinde FTP ye port açıyor. Pc de Filezilla gibi FTP programlarıyla bağlanıp dosya atabilirsiniz. Yada Google Drive üzerinden yükleyebilirsiniz.

IMG_10675666e251ae977a6b.jpg

Merlot Çevrimdışı

Merlot 

Aktif Üye
26 Ara 2018
279
51
Ferdi ustanın telegram kanalı kapandı mı çıkmıyor

Son düzenleme:
L Çevrimdışı

lotusx

Yeni Üye
24 Tem 2025
4
47
Arkadaşlar IPTV raw kanallarda sorun var sizde de böyle mi ve bunu nasıl çözeriz Örneğin TVmate gibi IPTV player'larda kullanırken raw kanallarda geçiş yaparken ses senkronizasyonu sorunu yapıyor ve 3-4 saniye sonra donma olup tekrar toparlıyor kendini. Sonra sorunsuz çalışıyor ama her kanal değişiminde bunu yapıyor Android 14 ile alakalı diyorlar. Bunun bir çözümü var mı arkadaşlar. android 14 afr sorunu diyorlar buna. uydu alıcı taksanız buseferde ilk kanal geçişinde yavaş çekim oluyor sonra toparlıyor. bunu nasıl çözerim. var mı biyöntemi.

Geri
Üst Alt