Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

HrnSrky Çevrimdışı

HrnSrky

Yeni Üye
25 Ocak 2023
15
36
IMG_20230218_202049_812.jpg

Yakında geliyor 🙂
Benimki de yolda 😊 varmış mi Türkiye ye?

S Çevrimdışı

StrumaCork

Yeni Üye
14 Şub 2023
6
43
Selam arkadaşlar. Bende aranıza katıldım. Tr den aldım ürünü 2874,29 TL ye. Bakalım sizin yorumlarınıza göre çok memnun kalacağım gibi. Ürünün bana ulaşmasını bekliyorum.
The_SreT The_SreT sizin aldığınız joystcik i göremedim kendi sitesinde? Nereden aldınız acaba?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Selam arkadaşlar. Bende aranıza katıldım. Tr den aldım ürünü 2874,29 TL ye. Bakalım sizin yorumlarınıza göre çok memnun kalacağım gibi. Ürünün bana ulaşmasını bekliyorum.
The_SreT The_SreT sizin aldığınız joystcik i göremedim kendi sitesinde? Nereden aldınız acaba?
Daha Şatışa çıkmadı 3-4 ay içinde satışa çıkacak. Homatics firması bazı kullanıcılara promosyon hediye olarak verdi gamepadı

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Hayırlı olsun hocam güzel bir tercih yapmışsınız, memnun kalma durumu ne amaçla kullanılacağına göre değişebilir 🙂 gamepad @TC Yıldırım ın dediği gibi, bazı Homatics kullanıcılarına hediye olarak gönderildi. Önümüzdeki aylarda satışta olacak, belki ayrı bir başlık açabilirim gamepad için 🙂

S Çevrimdışı

StrumaCork

Yeni Üye
14 Şub 2023
6
43
Hayırlı olsun hocam güzel bir tercih yapmışsınız, memnun kalma durumu ne amaçla kullanılacağına göre değişebilir 🙂 gamepad @TC Yıldırım ın dediği gibi, bazı Homatics kullanıcılarına hediye olarak gönderildi. Önümüzdeki aylarda satışta olacak, belki ayrı bir başlık açabilirim gamepad için 🙂
Valla ben memnun kalacağıma inanıyorum. Cihaz gelsin bakalım. Ben şuanda Özbekistandayım. Cihaz perşembe - cuma bana gelecek inşallah arkadaşla. Burada tv izlemek tv box olmadan işkence maalesef. Çocuklar içinde gamepad alabilirim gibime geliyor. Gamepad için kullanım deneyimlerini bekliyoruz kardeşim. :clap2

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,383
TR de hangi firma satıyor bunu?
sorma sebebim öncelikle,cihazı aldıktan sonra ola ki bazı şeylerini beğenmedim
veya çalışmadı veya değişik sebeblerden,iade etme durumu olmasıdır!
daha önce bir kaç Box alıp benzer sebebler den dolayı iade edebilmişdim

S Çevrimdışı

StrumaCork

Yeni Üye
14 Şub 2023
6
43
TR de hangi firma satıyor bunu?
sorma sebebim öncelikle,cihazı aldıktan sonra ola ki bazı şeylerini beğenmedim
veya çalışmadı veya değişik sebeblerden,iade etme durumu olmasıdır!
daha önce bir kaç Box alıp benzer sebebler den dolayı iade edebilmişdim
Çiçeksepeti'nden 'nden almışım şimdi baktım da. Ama fiyat değişmiş. Şuan da 3229 TL yazıyor. Kampanya bitmiş. Takip etmek lazım.

Geri
Üst Alt