teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
https://tavsiyeforumu.com/forum/diger.411/ Buradan devam etmelisin satış için ,Tabii onaylı üye olmalısın ,Haksızmıyım sevgili Umut BarışHerkese merhaba. Bende Cihazı aldım fakat alışamadım ...
https://tavsiyeforumu.com/forum/diger.411/ Buradan devam etmelisin satış için ,Tabii onaylı üye olmalısın ,Haksızmıyım sevgili Umut BarışHerkese merhaba. Bende Cihazı aldım fakat alışamadım ...
Benimki de yolda varmış mi Türkiye ye?
Yakında geliyor
Yarın Çin'den kalkacak, bu hafta içi elimizde olurBenimki de yolda varmış mi Türkiye ye?
Daha Şatışa çıkmadı 3-4 ay içinde satışa çıkacak. Homatics firması bazı kullanıcılara promosyon hediye olarak verdi gamepadıSelam arkadaşlar. Bende aranıza katıldım. Tr den aldım ürünü 2874,29 TL ye. Bakalım sizin yorumlarınıza göre çok memnun kalacağım gibi. Ürünün bana ulaşmasını bekliyorum.
The_SreT sizin aldığınız joystcik i göremedim kendi sitesinde? Nereden aldınız acaba?
Hayırlı olsun hocam güzel bir tercih yapmışsınız, memnun kalma durumu ne amaçla kullanılacağına göre değişebilir gamepad @TC Yıldırım ın dediği gibi, bazı Homatics kullanıcılarına hediye olarak gönderildi. Önümüzdeki aylarda satışta olacak, belki ayrı bir başlık açabilirim gamepad içinSelam arkadaşlar. Bende aranıza katıldım. Tr den aldım ürünü 2874,29 TL ye. Bakalım sizin yorumlarınıza göre çok memnun kalacağım gibi. Ürünün bana ulaşmasını bekliyorum.
The_SreT sizin aldığınız joystcik i göremedim kendi sitesinde? Nereden aldınız acaba?
Valla ben memnun kalacağıma inanıyorum. Cihaz gelsin bakalım. Ben şuanda Özbekistandayım. Cihaz perşembe - cuma bana gelecek inşallah arkadaşla. Burada tv izlemek tv box olmadan işkence maalesef. Çocuklar içinde gamepad alabilirim gibime geliyor. Gamepad için kullanım deneyimlerini bekliyoruz kardeşim.Hayırlı olsun hocam güzel bir tercih yapmışsınız, memnun kalma durumu ne amaçla kullanılacağına göre değişebilir gamepad @TC Yıldırım ın dediği gibi, bazı Homatics kullanıcılarına hediye olarak gönderildi. Önümüzdeki aylarda satışta olacak, belki ayrı bir başlık açabilirim gamepad için
Çiçeksepeti'ndenTR de hangi firma satıyor bunu?
sorma sebebim öncelikle,cihazı aldıktan sonra ola ki bazı şeylerini beğenmedim
veya çalışmadı veya değişik sebeblerden,iade etme durumu olmasıdır!
daha önce bir kaç Box alıp benzer sebebler den dolayı iade edebilmişdim
Box adaptörünü çıkartıp takın düzelmezse hdmi girişini değiştrin yine olmazsa Fab. Ayarına döndürün.Bizim cihazda ses vardı kullanıyorduk aradan 1 ay geçti ses gitti açamıyorum.
Adaptörü çıkarıp taktım düzelti. Teşekkür ettimBox adaptörünü çıkartıp takın düzelmezse hdmi girişini değiştrin yine olmazsa Fab. Ayarına döndürün.
Merhaba tuner aldım wzone ama sinyal bulduranıyorum bir türlü. Diseq 1 de yaptım gerekli ayarların hepsini izleyip kontrol edip yaptım ama malesef olmuyor. Nasıl yayın aldınız. Kaçırdığım birşey mi varO muhtemelen mümkün değil.