teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Tamam sustum hadiBende merkezi sistem yok Emmi doğru taratma yaptıysa merkezi sistemde sorun yoksa kanalların gelmesi lazım.
Tamam sustum hadiBende merkezi sistem yok Emmi doğru taratma yaptıysa merkezi sistemde sorun yoksa kanalların gelmesi lazım.
Tunerinin sağlam olduğunu düşünüyorsun tabii.Neyse yarın bir cevap gelir ,umarım bir yerde yanlış yapıyordur <-- Deyip susarBu iki tarama tipini yapınca bütün kanallar gelir.
Blind=kör tarama - all Tp bütün frekansları tarar
Tuner sağlam Emmi sıkıntı yok merkezi sistem DiseqC ayarını doğru yaparsa sıkıntı olmaz az kanal bulma sorunu var bu bilinen birşey tuner ayarlarını doğru yapınca bütün kanalları buluyor yani tunerde sıkıntı yok Emmi.Tunerinin sağlam olduğunu düşünüyorsun tabii.Neyse yarın bir cevap gelir ,umarım bir yerde yanlış yapıyordur <-- Deyip susar
Bu aramayıda yaptım, hele bunda hiç bulmadı. Erhan elektronik i de aradım bu wzone italatçısını yani. Anlattım botechle uyumlu ama homatech cihazla tam uyumlu değil bulmaz dedi geçiştirdiBu iki tarama tipini yapınca bütün kanallar gelir.
Blind=kör tarama - all Tp bütün frekansları tarar
Niyetim bir arkadaşımın evine gidip taramayı onda yapıp gelmek. Ya değilse tunerde sorun var diyeceğim. Diseq ve kör tarama çözüm olmadı az kanal çıktıTuner sağlam Emmi sıkıntı yok merkezi sistem DiseqC ayarını doğru yaparsa sıkıntı olmaz az kanal bulma sorunu var bu bilinen birşey tuner ayarlarını doğru yapınca bütün kanalları buluyor yani tunerde sıkıntı yok Emmi.
İkisini beraber denediğimi hatırlamıyorum birde öyle deneyeyim. Tek tek de ka da birşey bulamadı ama kuda ayar sonrası az bulduresim de (ku-band) (ka-band) dikkatimi çekti ikisini taramayı deneyin
Başta bende az kanal çıktı orayı burayı kurcalayınca düzeldi hepsi geldiBende ondan şüphelendim. Normal uydu cihazları otomatik taramada buluyor ama onların zaten çok enerji ihtiyacı yok. O yüzden başka bir evde aratıp evde kullanmayı düşünüyorum. Yayın buldumu açmada sorun olmaz bence
İki üç gündür orayı burayı kurcalayıp duruyorum. Çok seçenekte yok halbuki ama enteresan bir şekilde az önce oldu. Radyolarla beraber 900 kanal ekledi. İki uyduna kör tamama yaptım kabul etmedi. Sonra tüm tp ara dedi kabul etmedi sonra bir daha kör tarama dedim aradı ve buldu. Garip birinde almayıp diğerinde alıyorsa ya bizim site sıkıntılı yada tuber tam uyumlu olmadığından bir tutuyor bir tutmuyorBaşta bende az kanal çıktı orayı burayı kurcalayınca düzeldi hepsi geldi