The_SreT
TFC Team
- 18 Kas 2017
- 4,291
Homatics e yükleyemediğin uygulama mı var, hangileribeelink mini-2 kullanıyordum her uygulama yükleniyor ona alışmışım satınca homatics aldım androidtv sistem arayüze alışamadım
Homatics e yükleyemediğin uygulama mı var, hangileribeelink mini-2 kullanıyordum her uygulama yükleniyor ona alışmışım satınca homatics aldım androidtv sistem arayüze alışamadım
File Commander izin verme de uğraştırdı program kuruldu ama wifi transfer yapamıyorumHomatics e yükleyemediğin uygulama mı var, hangileri
Wifi transferi Send Files to Tv uygulaması ile yapacaksınFile Commander izin verme de uğraştırdı program kuruldu ama wifi transfer yapamıyorum
onu telefondan yapıyorum PC den yapmak istiyorum gerek kalmadı ona X-plore idare ediyorumWifi transferi Send Files to Tv uygulaması ile yapacaksın
Bugün yada yarın Teslim edilir az kalmış.Arkadaşlar kolay gelsin. Cumartesi günü şehir değiştirme durumum var.
Kargonun durumu da şu şekilde
International shipment release - Import
2023-02-14 17:30:52
Destination Country - Arrival
2023-02-13 18:40:48
Port of departure - Departure
2023-02-12 06:50:09
Package data received
2023-02-09 15:51:27
Yanwen facility - Outbound
2023-02-09 08:23:04
——
Kargo hangi aşamada anlayamadım çünkü hayatımda ilk kez yurtdışından sipariş verdim. Sizce o güne kadar yetişir mi? Teşekkürler.
İlginiz için teşekkür ederim. Bugün itibariyle cihazım teslim edildi sorunsuz çalıştırdım kurulum yaptım. Cihazın hızı tepkileri güzel. Heniz kastıracak bi işlem uygulamadım gerçi ama Sanırım benim de android arayüzüne alışmam biraz zaman alacak gibi.Bugün yada yarın Teslim edilir az kalmış.
Cec özelliğini açman lazım hocam Tv cec destekliyseTekrar selamlar.
Cihazı LG webos tv ye bağladığımda boxın kumandasından tv nin sesini açıp kapatabiliyorum otomatik olarak. Cihazı philips Saphi işletim sistemli tv ye bağladığımda kumandadan ses açıp kapatamıyorum. Ama philips tv nin kumandasıyla boxı kontrol edebiliyorum. acaba boxın kumandasından nasıl ses açıp kapatacağız philips tv de.?
Hayırlı olsun güle güle kullanın.İlginiz için teşekkür ederim. Bugün itibariyle cihazım teslim edildi sorunsuz çalıştırdım kurulum yaptım. Cihazın hızı tepkileri güzel. Heniz kastıracak bi işlem uygulamadım gerçi ama Sanırım benim de android arayüzüne alışmam biraz zaman alacak gibi.
Hocam cec desteğini bulamadım ama android tv box ayarlardan “setup remote buttons” sekmesinden ayarlanabiliyormuş. Sorunsuz şimdilikCec özelliğini açman lazım hocam Tv cec destekliyse
Ben de bunun kablolusu var <--- Şaka tabii
Yakında geliyor