Deneyim 🔥 Homatics Box R 4K Plus ( Özel İnceleme ) 🔥 Tüm Homatics Cihazlarda Foruma Özel %15 İndirim Kodu 🔥Kargo + Vergi Dahil 🔥

HrnSrky Çevrimdışı

HrnSrky

Yeni Üye
25 Ocak 2023
15
36
Ben bi opera tarayıcı yükleyemedim ama mini opera lar çalışıyor, jiopages kurunca hiçbirine gerek kalmadı Chrome dan puffin den daha stabil çalışıyor.
Ayrıca sesli arama yapıldığında ne ararsam youtube da aratıyor ve onun sonuçlarını veriyor, arama sonuçlarını ni herhangi bir browser a yönlendirilebilecek ayar var mi dir? (browserı açıp ordan sesli komut ile aratma dışında)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Arkadaşlar kolay gelsin. Cumartesi günü şehir değiştirme durumum var.

Kargonun durumu da şu şekilde
International shipment release - Import
2023-02-14 17:30:52

Destination Country - Arrival
2023-02-13 18:40:48

Port of departure - Departure
2023-02-12 06:50:09

Package data received
2023-02-09 15:51:27

Yanwen facility - Outbound
2023-02-09 08:23:04

——

Kargo hangi aşamada anlayamadım çünkü hayatımda ilk kez yurtdışından sipariş verdim. Sizce o güne kadar yetişir mi? Teşekkürler.
Bugün yada yarın Teslim edilir az kalmış.

IMG_20230217_095102.jpg

F Çevrimdışı

freestanbul

Yeni Üye
4 Haz 2019
30
34
Tekrar selamlar.

Cihazı LG webos tv ye bağladığımda boxın kumandasından tv nin sesini açıp kapatabiliyorum otomatik olarak. Cihazı philips Saphi işletim sistemli tv ye bağladığımda kumandadan ses açıp kapatamıyorum. Ama philips tv nin kumandasıyla boxı kontrol edebiliyorum. acaba boxın kumandasından nasıl ses açıp kapatacağız philips tv de.?

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Tekrar selamlar.

Cihazı LG webos tv ye bağladığımda boxın kumandasından tv nin sesini açıp kapatabiliyorum otomatik olarak. Cihazı philips Saphi işletim sistemli tv ye bağladığımda kumandadan ses açıp kapatamıyorum. Ama philips tv nin kumandasıyla boxı kontrol edebiliyorum. acaba boxın kumandasından nasıl ses açıp kapatacağız philips tv de.?
Cec özelliğini açman lazım hocam Tv cec destekliyse

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
İlginiz için teşekkür ederim. Bugün itibariyle cihazım teslim edildi sorunsuz çalıştırdım kurulum yaptım. Cihazın hızı tepkileri güzel. Heniz kastıracak bi işlem uygulamadım gerçi ama Sanırım benim de android arayüzüne alışmam biraz zaman alacak gibi.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.

K Çevrimdışı

karer 

Yeni Üye
31 Ocak 2023
4
43
Satış ilanını silmek zorunda kaldım,aşağıda verdiğim linkten onaylı üyelik ile satış yapabilirsiniz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt