Homatics Box R 4K Plus - Android 12 Betaya Açıldı

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Box tarafında işler genellikle yavaş yürüyor. Çünkü bir TV box ile yapılabilecekler belli, ihtiyaçlar çok değişmiyor ve mevcut cihazlar da bu ihtiyaçları karşılamak için oldukça yeterli. 905x4 ve 905y4'ün dibini sıyırana kadar yeni neslin gelmemesi normal. Kullanıcıların %95'i için son 5-6 yılda çıkmış herhangi bir chipset ve 1-2gb ram yeterli. Bugün s905x ve s905y serisi bir chipsete sahip bir cihaz kullanıcıların %95'inin işini görüyor.
Bende s905y2'li tivo vardı şu an box r 4k var ve günlük kullanımda depolama haricinde hiçbir fark hissetmiyorum. Tivo'nun usb c portu usb 3.0 destekli olsaydı değiştirme ihtiyacı bile hissetmezdim muhtemelen.

İnşallah... Bekliyoruz bakalım. Neden bilmiyorum ama bu cihazda FPS ile alakalı çok sorun yaşıyorum. Canlı kanallarda frame atlaması oluyor, Stremio'da aynı şekilde kaymalar oluyor falan o yüzden AFR benim için çok önemli. Tivo Android 10 ile çalışmasına ve onda da AFR desteği olmamasına rağmen bununla ilgili hiç sorun yaşamadım. Artık TV ile mi bir uyumsuzluk var yoksa farklı bir sorun mu var bilmiyorum.
Ben her hangi bir sorun yaşamıyorum, ancak Stremio tarzı uygulamalar kullanmıyorum.

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
aynı yerden mi aldın forumdaş seni biraz rahatsız edebilir miyim? türkiye kısmına amazon hangi kargo ile geliyor?

satıcı aynı mı ben dahameo dan aldım
Evet aynı yerden aldım, satıcıda aynı. WWE kargo ile Çin'den gönderildi, genelde WWE kargolarını Türkiye'de Aras Kargo teslim alıyor, ancak bu sefer Kargoist diye dandik bir firma teslim aldı. Paketi gümrükten çekmesi tam 1 hafta sürdü, çektikten sonra bugün dağıtıma çıkardı, sonra bir sms geldi yoğunluktan teslim edilemedi diye. Şimdi yarın tekrar dağıtıma çıkacak, kısacası saçma sapan bir kargo firması ile geliyor.

M Çevrimdışı

Metin Bilgin

Aktif Üye
27 Ara 2023
56
26
Evet aynı yerden aldım, satıcıda aynı. WWE kargo ile Çin'den gönderildi, genelde WWE kargolarını Türkiye'de Aras Kargo teslim alıyor, ancak bu sefer Kargoist diye dandik bir firma teslim aldı. Paketi gümrükten çekmesi tam 1 hafta sürdü, çektikten sonra bugün dağıtıma çıkardı, sonra bir sms geldi yoğunluktan teslim edilemedi diye. Şimdi yarın tekrar dağıtıma çıkacak, kısacası saçma sapan bir kargo firması ile geliyor.
kötü olmuş ya vergi vs gözüküyor mu?

M Çevrimdışı

Metin Bilgin

Aktif Üye
27 Ara 2023
56
26
Geldi mi forumdaş?

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Geldi mi forumdaş?

20240126_154013.jpg

Geldi şimdi kutusundan çıkardım, kumanda orjinal 🙂

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,291
Hayırlı olsun karanlık ortamda bir ışık gösterisi bekliyorum sizden birde homatics testi telegram'da ferdi Hocam dan selamlar onun kafasını ütülüyorum şuanda 😁
Hocam sende çok şey istiyorsun 🙂 hadi Ferdi nin hatrına karanlık ortam resmide atayım sana 🙂

20240126_155315.jpg

Resimde led parlamış biraz, normalde daha loş, daha güzel bir görüntüsü var.

M Çevrimdışı

Metin Bilgin

Aktif Üye
27 Ara 2023
56
26
Hocam sende çok şey istiyorsun 🙂 hadi Ferdi nin hatrına karanlık ortam resmide atayım sana 🙂

20240126_155315.jpg

Resimde led parlamış biraz, normalde daha loş, daha güzel bir görüntüsü var.
Teşekkürler. 😁Bizde daha kargoya verilmedi bekliyoruz bakalım. Ferdi hoca da almış bekliyor ilk bana atardı foruma yazmış diyor haberin olsun 😂

Geri
Üst Alt