The_SreT M Metin Bilgin güle güle kullanın güzel görünüyor kumandaHocam sende çok şey istiyorsun hadi Ferdi nin hatrına karanlık ortam resmide atayım sana
Resimde led parlamış biraz, normalde daha loş, daha güzel bir görüntüsü var.
The_SreT M Metin Bilgin güle güle kullanın güzel görünüyor kumandaHocam sende çok şey istiyorsun hadi Ferdi nin hatrına karanlık ortam resmide atayım sana
Resimde led parlamış biraz, normalde daha loş, daha güzel bir görüntüsü var.
Teşekkürler forumdaşThe_SreT M Metin Bilgin güle güle kullanın güzel görünüyor kumanda
Ota üzerinden herkese geldi mi bu? Plus olmayan model dahil?Android 12 - V12.8.61762 sürümü bugün açık beta sürümü olarak yayında
Son kullanıcıya verilmedi daha, Homatics telegram grubuna gelip Ella Gao ya cihaz seri numaranızı atıp Android 12 sürümüne geçmek istediğinizi söyleyeceksinizOta üzerinden herkese geldi mi bu? Plus olmayan model dahil?
Grupta plus olmayan model için en son ekim ayında falan bir beta çıktığı yazılmış. Sanırım pek sallamıyor Homatics plus haricindeki modelleri.Son kullanıcıya verilmedi daha, Homatics telegram grubuna gelip Ella Gao ya cihaz seri numaranızı atıp Android 12 sürümüne geçmek istediğinizi söyleyeceksiniz
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
O öylesine bir deneme dikkate almayın şu anda onun için çalışma yok...Grupta plus olmayan model için en son ekim ayında falan bir beta çıktığı yazılmış. Sanırım pek sallamıyor Homatics plus haricindeki modelleri.
Kesinlikle katılıyorum, cihazı brick ederseniz geri döndürmesi meşakkatli.Beta Test grubudur Sadece güncelleme almak için katılmayın.
Betadan çıkmak bazen zor olur yada büyük sorunlar hatalar olabilir.
Bunları bilerek Beta grubuna katılım sağlayın sonra o oldu bu oldu demeyin herşey kullanıcı sorumluluğundadır...
O öylesine bir deneme dikkate almayın şu anda onun için çalışma yok...
Aldığın yazılım daha test aşamasında sorunlar olması normal, stabil olan v12 yazılımı almamışsın. Şuan onuda alamazsın çünkü geriye dönük yazılım atılırsa cihazın çöker. Bir dahaki stabil v12 yi beklemen gerekiyor.Merhaba Arkadaşlar
v12.8.5892 Sürümüne geçtim .Ancak ses sorununu çözemedim..Vlüm 100 olmasına ragmrn düşük alıyorum..Çzümü için bu bölümü araştırdım sorunla ilgili açıklamaya rastlayamadım.Sorunu yaşayıp ta çözüm üreten arkadaşlardan açıklama yada yönlendirme rica ediyorum.
Saygılar
ArkadaşlarAldığın yazılım daha test aşamasında sorunlar olması normal, stabil olan v12 yazılımı almamışsın. Şuan onuda alamazsın çünkü geriye dönük yazılım atılırsa cihazın çöker. Bir dahaki stabil v12 yi beklemen gerekiyor.