BT mause kullan yada kablosuz mause ile devam hocam.homatics den memnun kaldık bi de air mause kumanda üretse süper olacak numara tuşlu tutulmadı sanırım
G10s nasıl hocam iş görüyor mu.?G10s air mouse aldım bakalım uzun zaman dan beri araştırma yaptım orjinali buldum aliexpress de
dün sipariş verdim dahaG10s nasıl hocam iş görüyor mu.?
ooo fiyat yanıyor link alabilirmiyim.dün sipariş verdim daha
116 tl ye aldım 70 tl indirim kuponla yeni kullanıcı hesapla
ooo fiyat yanıyor link alabilirmiyim.
10tl'lik ürüne 66tl kargo ücretiZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben air kumanda işini sevmedim bilek yoruyor fare ile mutlu mesut geçinip gidiyoruzG10s air mause aldım bakalım uzun zaman dan beri araştırma yaptım orjinali buldum aliexpress de
sağ daki yeşil olan orjinal pil kapağı altı dan anlaşılıyor
olsun 185 yerine 116 almış olduk10tl'lik ürüne 66tl kargo ücreti
rii 4 klavye vardı çok kullanışlı toucpatlı fareBen air kumanda işini sevmedim bilek yoruyor fare ile mutlu mesut geçinip gidiyoruz
Bedava daha ne olsunolsun 185 yerine 116 almış olduk
Teşekkür ederi̇m. Allah razi olsun. Halletti̇m.Cihaz tercihler ekran ses bölümüne gir Led ayarı eklendi oraya istersen tekrar aktif edebilirsiniz.
Teşekkür ederi̇m. Allah razi olsun. Halletti̇m.Evet arkadaşlar Homatics Box R 4k plus güncelleme geldi sonunda.
Ekran ses bölümünden led aç kapat
Led ışık şiddeti ayarlama
Ana sayfa home tuşuna çift tıklayınca arka planda açık uygulamaları kapatma.
Depolama bölümü ön bellek temizleme.
Herkese hayırlı olsun...
Hayır PC den Flaş belleğe yükleniyor sonra Box üzerinden boot ediyoruz ..Yıldırım coreelec de böyle mi yükleniyor