Hitachi 50HT8060UD 50 4k PVR AÇMA

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
sizin hw profildeki string degerini vestel kumandasinin string degerleriyle degistirerek yapilabilinir ama herhangi bir hata durumunda kumandaniz calismazsa farkli sorunlarla ugrasma ihtimaliniz düsündügüm icin tavsiye etmeyecegim.

A Çevrimdışı

alisemiz

Yeni Üye
6 Eyl 2019
35
51
En üstteki vestel in kumandasinin oldugu hw profil.Ama size bu profil dosyasini yükleminizi öneremiyorum eger baska bir farklilik varsa uyumsuzluk ortaya cikar..alttaki iki kumanda hitachi ve jvc ye ait.
20200429_2300221.jpg

Ekran-Alintisi08a7f5a4d088e902.jpg

bende baktım bendeki böyle çıkıyor hangi kodu yazman gerekir kumanda tuşları aynı sanmam farklı olsun menüler de çoğu vestel tv si ile aynı

A Çevrimdışı

alisemiz

Yeni Üye
6 Eyl 2019
35
51
Sorun olursa orjinal ful yazılım elimde var birde air mahus kumandam var bluetutlu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yada başka tv nin hw profil benim tv den aldığım gibi başka tv nin dosyaları alıp atabilirmiyim illa aynı şase mi olmalı

A Çevrimdışı

alisemiz

Yeni Üye
6 Eyl 2019
35
51
Sorunu çözdüm ustalar herkeze teşekkürler başka bir mb230 şaseinin hw profil alarak benim hitachi ye yükledim lap diye uydu menü değişmedi kumanda değişti sorunsuz çalışıyor benim hitachi hw profil değişemedim çünki 9 satır destekliyor vestel in 12 satır satırı yükseltemiyince direk dosyayı hitachi ye attım vestel kumandalarımı kullanabiliyorum

A Çevrimdışı

alisemiz

Yeni Üye
6 Eyl 2019
35
51
Ustalar bir sorum daha olacak şimdi pvr aktif ettik güzel çalışıyor ancak menüde zaman kaydırma kapalı yapamıyorum sürekli zaman kaydırma açık işliyor buna bu menüyü nasıl aktif edebiliriz nasıl işlem yapabiliriz

A Çevrimdışı

alisemiz

Yeni Üye
6 Eyl 2019
35
51
Ustalar pvr için olan menü vardı TV izlerken zaman kaydırma bu menüyü nasıl aktif edeceğim

Geri
Üst Alt