hosbulduk
TFC Team
- 9 Kas 2018
- 3,721
hw profil dosyanizi paylasip ,ayrica vestel kumandlarin nosunu yazar misin?Vestel kumanda
hw profil dosyanizi paylasip ,ayrica vestel kumandlarin nosunu yazar misin?Vestel kumanda
Linkini ver geçmişteki dosyanın sadece ,tekrar paylaşmaGeçmişte paylaşımlarım var dosyaları buraya alamıyorum sim bakabikirmisiniz
Linkini ver geçmişteki dosyanın sadece ,tekrar paylaşma
hosbuldukZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dikkat etmemişim ,bu dosya sw profil için ,ama HW profil lazım kumanda için ,birde bendeki HW profilde kumanda kodları "Bilinmeyen" olarak çıkıyor toolbox ile.Sen yine de tvden HW profili alıp yolla istersenZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dikkat etmemişim ,bu dosya sw profil için ,ama HW profil lazım kumanda için ,birde bendeki HW profilde kumanda kodları "Bilinmeyen" olarak çıkıyor toolbox ile.Sen yine de tvden HW profili alıp yolla istersen
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
işte standart vestel kumandası birbirleri çalıştırıyor benim diğer vestel tv lerimdede kullanıyorum
Dosya inmiyo kontrol lazım ,adres hatalı gibi,veya ben indiremedimZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Dosya inmiyo
Dosya inmiyo kontrol lazım ,adres hatalı gibi,veya ben indiremedim
Evet ,senin kodlar da "Bilinmeyen" çıkıyor ,kumanda belli senin ama bilinmeyen durumda.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.