Hilevel 58uhl960 Xbox Hdr Sorunu

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Güncelledim. Faydası olmadı hala HDR desteği yok.

Ekran-Alintisi48bf1f1e38758b17.png
Ekran-Alintisi16cadaba8764bbed7.png
İlk seferde dedgim gibi birinden birini denemen lazım , kolu komşu bakman lazim

A Çevrimdışı

Arethis

Yeni Üye
27 Nis 2021
8
24
Hilevel tvlerde hdmi üzerinde direk hdr alamıyorsunuz sanırım emin değilim bende de bu şekilde olmuştu . o yüzden yapmış olmalı. Edid dosyasında o kısımlar var gözünüzden kaçmış olmalı bu şekilde düzenlerseniz hdr aktfi olur
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tam yazlım atın tekrar deneyin olmazsa resimdekileri yaparsınız
blaki blaki nin dediği gibi bi edid modifikasyonu yapmam lazım sanırım fakat o konuda yeterli bilgim yok. HDR kullanmak derdim değil bu panelde HDR nin pek fark yaratacağını düşünmüyorum fakat indirdiğim 4k filmler genelde HDR oluyor ve SDR yansıtıldığında soluk gözüküyor playerlar tekrardan color mapping yapıp düzeltse bile renkler güzel olmuyor maalesef. O yüzden uğraşıyorum yoksa yemişim HDR yi. ?

yardımınız ve ilginiz için çok teşekkür ederim.

ramchomania Çevrimdışı

ramchomania 

Süper Üye
8 Mar 2020
2,101
41
HDMI gelişmiş ayarı var ise açtınız mı o aktif olmazsa xbox hdr görüntü vermiyor vestel tv lerde

B Çevrimdışı

Berkmert

Yeni Üye
25 May 2022
9
39
Arkadaşlar selam. Aynı tv'yi bende kullanıyorum ne yaptıysam harici kaynaktan (tv box) HDR etkinleştiremedim.Sorunun çözümü yok mu acaba?

E Çevrimdışı

emre9229 

Yeni Üye
22 Mar 2020
36
37
WhatsApp-Image-2021-04-29-at-20.08.05.jpg

Özür dilerim biraz beklettim başına oturamadım bir türlü.
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu spi dosyasını nerede bulabilirim?
Tam yazılım yüklememe rağmen hala edid dosyam 50UHD bir modele, vga edid dosyam 40FHD bir modele ait sanırım.
Bir türlü edid ve vga edid satırındaki 58UHD ibaresini göremedim. Ne yapmam gerekir?

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama bu spi dosyasını nerede bulabilirim?
Tam yazılım yüklememe rağmen hala edid dosyam 50UHD bir modele, vga edid dosyam 40FHD bir modele ait sanırım.
Bir türlü edid ve vga edid satırındaki 58UHD ibaresini göremedim. Ne yapmam gerekir?
Vestel üretimi tv ise imzama bak,linklere tıkla ,orada her şey var :ok

E Çevrimdışı

emre9229 

Yeni Üye
22 Mar 2020
36
37
Vestel üretimi tv ise imzama bak,linklere tıkla ,orada her şey var :ok
Yani konuları bayağı inceledim ama işin içinden çıkamadım. Benim televizyonumun sorunu spi dosyalarının farklı oluşu.
Televizyondan çeksem de yanlış dosyaları çekmiş olacağım. Kök yazılım da değiştirmiyor edid ve vga satırını.
Profil dosyasını düzeltmenin de bir faydası yok edid ve vga edid kısmına.

58uhl.jpg

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt