HiLevel 43HL670 Sinyal Sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan roax05
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gözünüz aydın.
Tek çanak anten kullansanız bile diseqc ayarlarını mutlaka yapın diye yazmıştım. Yazımın arkasındayım.
merkezi sistemde tek çanak kullansan bile disegc ayarı yapman gerekiyor. fakat bireysel sistemde tek çanak kullanıyorsan disegc ayarı yapmana gerek yok sistemde zaten disegc yok neden ayar yapacaksın .

merkezi sistemde tek çanak kullansan bile disegc ayarı yapman gerekiyor. fakat bireysel sistemde tek çanak kullanıyorsan disegc ayarı yapmana gerek yok sistemde zaten disegc yok neden ayar yapacaksın .
Diseqc açık olup ayarlarını yaptığın zaman belirli aralıklarla antene tetikleme sinyali (Osc) gider lnb ve diseqc in uyku moduna geçmesi engellenir daha sağlıklı çalışır. Bahsi geçen ayarları yapıp lnb ye giden voltajı analog bir ölçü aleti ile ölçtüğünüzde 2-3 Saniye ara ile kadranın oynadığını görebilirsiniz. Ayar yapılmaz ise H polarzasyon için sabit 18 volt V polarizasyon için 13-14 Volt görürsünüz.

Valla ben kurulum sırasında hiç disegc ayarı yapmadım ve kanallarda bir sıkıntıda yok ama bir sonraki ilk kurulumda dikkate alacağım :)

şimdiye kadar bireysel yüzlerce çanak kurdum eğer tek çanak varsa (yani disegc yoksa)disegc ayarını hiç açık yapmadım(harici uydu alıcı ve dahili uydu alıcısında) tek 1 tane bile sorun arıza vs geri dönüş olmadı.

Benim son kurulumda yaptığım şey diseqc v.1.0 seçerek kurulumu tamamladım.
Öncekilerinde hep diseqc v.1.1 ile yapmıştım.
Benim yaptığım hata diseqc 1 ya da diseqc 2 yi seçmek değil, diseqc v.1.1 i seçmekti.

43HL670 hi level televizyonumda bein connect izleyemiyorum. televizyon donup kalıyor. müşteri hizmetleri bu cihazlara destek vermiyoruz dedi. arkadaşlar sizin bir öneriniz var mı?
(netflix, amazon prime, phu tv, blu tv sorunsuz çalışıyor. bein çalışmıyor.)

43HL670 hi level televizyonumda bein connect izleyemiyorum. televizyon donup kalıyor. müşteri hizmetleri bu cihazlara destek vermiyoruz dedi. arkadaşlar sizin bir öneriniz var mı?
(netflix, amazon prime, phu tv, blu tv sorunsuz çalışıyor. bein çalışmıyor.)
Tv çalışırken uzaktan kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın ekrana gelen menü resmini buraya ekleyin.

IMG_20210401_221857e6ac624f2c21c755.jpg

Ayar menülerinde yazılım yükseltme satırına uzaktan kumanda ile OK tuşlayın tv ota dan V.3.33.17.2 Yazılım çekecek yazılım yükleme tamamlandıktan sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun ve sonucu yazın.

Ayar menülerinde yazılım yükseltme satırına uzaktan kumanda ile OK tuşlayın tv ota dan V.3.33.17.2 Yazılım çekecek yazılım yükleme tamamlandıktan sonra tv yi ilk kuruluma dönderip yeniden kurun ve sonucu yazın.
V.3.33.17.2 yazılımını bulamıyorum.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

burada V.3.33.17.0 yazılımı var.

Geri
Üst Alt