Panel üretisini bilmiyorum nere yazıyorPanel üreticisi.?
Panel üretisini bilmiyorum nere yazıyorPanel üreticisi.?
Arka kapağı açın panel arkasındaki etiketi buraya atınPanel üretisini bilmiyorum nere yazıyor
atama üretimi cihazlar için güncelleme yazılımımız yok.![]()
merhaba bunun için güncel yazılım rica edebilir miyim?
güncelleme değil en son elinizde olan güncel yazılımı istiyorum çünkü şu an tv açılmıyoratama üretimi cihazlar için güncelleme yazılımımız yok.
elimizdeki yazılımlar güncelleme yazılımı değil full yazılımlar ayrıca vestel gibi versiyon bilgisini tutmuyoruz.güncelleme değil en son elinizde olan güncel yazılımı istiyorum çünkü şu an tv açılmıyor
anladım peki şu an tv açmak için full yazılım atmak istiyorum bana yardımcı olabilir misinizelimizdeki yazılımlar güncelleme yazılımı değil full yazılımlar ayrıca vestel gibi versiyon bilgisini tutmuyoruz.
üstat en başta tv arızalı açılmıyor yazansan şimdiye sorunu çözmüştükanladım peki şu an tv açmak için full yazılım atmak istiyorum bana yardımcı olabilir misiniz
bildirim çanına yolladımkusura bakmayın yanlış ifadem için şimdi arka paneli açtım resimler ekrtedir
sunny 13at403 yazıyor kartta
![]()
![]()
![]()
eline, emeğinize sağlık çok teşekkür ederim.bildirim çanına yolladım
bildirim çanına yolladım
büyük ihtimal emmc süresi dolmuş değişmesi gerekir13AT403
eline, emeğinize sağlık çok teşekkür ederim.
![]()
şöyle bir hata alıyorum acaba daha önce karşılaştınız mı
Benim Hi-level televizyon bu gün üç kere yeni yazılım güncellensin mi ikazı gösterdi, üçündede evet dedim.
Malum seçeneklerin hepsini kabul etmedim.
Şu an, önceden girebildiğim Google yoktur. Önceki ana menü yok, illa hepsini kabul et seçeneğine zorluyor. Oysa ben verilerimin yurt dışı ve üçüncü taraflara peşkeş çekilmesini istemiyorum.
Hepsini kabul et seçeneğini kabul etmedim diye, kendi televizyonumun 3 yıldır kullandığım özelliklerini kullanamıyorum. Bunun için tüketici haklarına dilekçe vermeyi düşünüyorum.
Sizin bu kınuda tavsiye ve düşünceleriniz nedir?
Teşekkür ederim.
![]()
![]()