slm banada aynı yazılımı gönderebilirmisiniz 13AT405 49 samsung panel için full yazılımyazılımı gönderdim.
slm banada aynı yazılımı gönderebilirmisiniz 13AT405 49 samsung panel için full yazılımyazılımı gönderdim.
yazılımı bildirim çanından indirebilirsiniz.Merhaba kolay gelisn Televizyonum sunny hilevel 13AT405 Yazılımı indirmem gerekiyor yetki verirmisiniz acaba indirmek için
1= Televizyonum orijinal ANA KART DEĞİŞMEDİ .
1A= HI-LEVEL HL-49FAL27-0216
2= ANA KART değişikliği yapıldı mı?.HAYIR - ANAKART ÜZERİNDE YAZAN 13AT405 SAMSUNG PANEL
3= Panel değişikliği yapıldı mı? Hayır
![]()
![]()
4= Tv deki problem açılırken logoların döndüğü ekrana geçmiyor hilevel yazısında kalıyor.
yazılımı gönderdim.slm banada aynı yazılımı gönderebilirmisiniz 13AT405 49 samsung panel için full yazılım
sorun nedir üstat.![]()
merhabalar full yalımını indirmek istiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz
yazılımı indirebilirsin yetki tanımladım.Sotanin paylastigi linkten 13AT213 olan ilgili yazilimi buldum ama indiremiyorum. Asagidan talep olusturun diyo giris olusturdum yine olmadi
![]()
![]()
üstat siteme gerek yok. Bizimde aile, iş hayatımız var bazen işler yolunda gitmiyor foruma giriş yapmıyoruz.2 gündür yazıyorum yardımcı oolan yok neyse kolay gelsin
panel bilgisi nedir.Merhabalar Sunny 43DAL13 , sunny bu teknoloji senin için yazısında kalıyor. 13at213V1.0 için kurtarma yazılımı gerekiyor.