Önemli HI LEVEL, Sunny, Axen Atmaca Elektronik Yazılımları

M Çevrimdışı

mustafabasboluk

Yeni Üye
5 Eyl 2022
32
25
Merhabalar
Sunny televizyonumda son zamanlarda donma ve internete bağlanmama sorunları yaşıyorum
Kesin çözümün bu olacağında nemin değilim ama bi yazılım yükleyip denemek istiyorum
Yazılım talebi için buraya yüklediğim görsel yetiyor mu yoksa arka kapağı söküp arkasındaki içindeki etiketi de yüklemem gerekiyor mu?
Daha önceden hiç tamir olmadı

sunny69418a3ebf51e721.jpg

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
Merhabalar
Sunny televizyonumda son zamanlarda donma ve internete bağlanmama sorunları yaşıyorum
Kesin çözümün bu olacağında nemin değilim ama bi yazılım yükleyip denemek istiyorum
Yazılım talebi için buraya yüklediğim görsel yetiyor mu yoksa arka kapağı söküp arkasındaki içindeki etiketi de yüklemem gerekiyor mu?
Daha önceden hiç tamir olmadı

sunny69418a3ebf51e721.jpg
Bana anakart ve panel bilgisi lazim konun ilk mesajında gerekli bilgi mevcut

O Çevrimdışı

Ossomami

Yeni Üye
9 Nis 2021
23
43
teşekkür ederim .gönderdiğiniz yazılımı atmaya çalışıyorum fakat almıyor belirtilen işlemleri yapıyorum yine toplar dönüyor neden olabilir
Yükleme Talimatı
1.Modülü çıkar
2.Rar içinde ki dosyayı boş bir flash belleğe yükle
3.Anakarttaki usb girişine flash belleği tak
4.Tv nin fişini prize takıp yazılımın yüklenmesini bekle

U Çevrimdışı

ugursalli

Aktif Üye
5 Tem 2021
50
35
Sa ustalarım TV ye kart değiştirdim ama kart normal boşta ikende ışığı yanıp sönüyor sürekli yazılım mi lazım acaba
1000038379.jpg
1000038377.jpg
1000038378.jpg

O Çevrimdışı

Ossomami

Yeni Üye
9 Nis 2021
23
43
teşekkür ederim .gönderdiğiniz yazılımı atmaya çalışıyorum fakat almıyor belirtilen işlemleri yapıyorum yine toplar dönüyor neden olabilir
Yükleme Talimatı
1.Modülü çıkar
2.Rar içinde ki dosyayı boş bir flash belleğe yükle
3.Anakarttaki usb girişine flash belleği tak
4.Tv nin fişini prize takıp yazılımın yüklenmesini bekle
yazılımı başka bir flash bellek ile denedim aldı teşekkür ederim. fakat tv de renk döngüsü var(kırmızı mavi .yeşil) ne yapmamız gerekli acaba teşekkür ederim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,751
yazılımı başka bir flash bellek ile denedim aldı teşekkür ederim. fakat tv de renk döngüsü var(kırmızı mavi .yeşil) ne yapmamız gerekli acaba teşekkür ederim
verdiğiniz etiket bilgilerine uygun yazılımı gönderdim panel değişikliği yapılmış olabilir mi.?

Geri
Üst Alt