Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 22,288
Yazılımı gönderdim.hı level hl43dlk13/0216
panel hı level43 boe hv430fhb-f90 syyah c.a.n
anakart :13at201v1.0
stnbyda kalıyor yazılım lazım
Yazılımı gönderdim.hı level hl43dlk13/0216
panel hı level43 boe hv430fhb-f90 syyah c.a.n
anakart :13at201v1.0
stnbyda kalıyor yazılım lazım
Yazılıma bildirim çanından linkten ulaşabilirsiniz.TV açılmıyor çöktü zannederim yazılım yüklemem lazım Yardımlarınızı bekliyorum
![]()
![]()
![]()
![]()
Panel bilgisi nedir.?Hocam 17at009v2.0 yazılımı mevcut mudur ?
Yazılım varmış vermişsin size de teşekkürler şefim.Yazılıma bildirim çanından linkten ulaşabilirsiniz.
Sağolsun forumdan bir arkadaşımız hdd dolusu yazılımı bana ulaştırdı.Yazılım varmış vermişsin size de teşekkürler şefim.
Düzeldi teşekkürler.Cihaz için uygun yazılım verildi. Bildirim çanından indirmen alanınin linkine ulaşabilirsin.
Cihazınızın emmc yazılımı almıyor değişmesi gerekli(13AT403) Sayın adminim gönderdiğiniz imajı maalesef yükleyemedim tv hiç tepki vermedi değişik flashlar kullandım yine hareket yok yazılımı 2.kez indirdim yine aynı en son PCde imajı açayım dedim dosya bozuk hatası verdi acaba nasıl bir yol izlemeliyim kurulum için
![]()
bildirim çanında yazılıma ulaşabilirsiniz.
Hocam 17at009v2.0 çeşidi gerekli herhalde, cihaza yükledim ama ekran hiç açılmıyor şimdi.bildirim çanında yazılıma ulaşabilirsiniz.
arşiv bakayım varsa veririm.Hocam 17at009v2.0 çeşidi gerekli herhalde, cihaza yükledim ama ekran hiç açılmıyor şimdi.
anakart model kodu 13atxxx - 14atxxx şeklinde olan ve yeni taktığın panelin markasını yazar mısın.Sa abilerim panel değiştirdim ekran ve negatif renk verdi ekranın tersligini ve negatif ayarladım fakat fişi çekip takınca negatif renk düzelmiyor
![]()
![]()
![]()