Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 21,568
sol kısımdaki anakartta yazılı olan
sol kısımdaki anakartta yazılı olan
Hocam panel V0 yazıyor yazılımda, V4 yazılım varmıdır? 3 flash ile denedim yükleme başlamıyor.
yazılımın versiyon numarasını bilmediğimiz için v0 olarak girdik. eğerki yazılımı almıyorsa kartta problem vardır.![]()
![]()
![]()
Hocam panel V0 yazıyor yazılımda, V4 yazılım varmıdır? 3 flash ile denedim yükleme başlamıyor.
Sayın Sota sorunumu nasıl çözebilirim? Sorun yazılımsal gibi, acaba gönderdiğiniz yazılımda bir uyumsuzluk olabilir mi?,özür diliyerek rica etsem tekrar anakart ve panel bilgilerimle kontrol edebilirmisiniz?, sizden ricam tekrar yazılımı gönderirseniz çok sevinirim. Saygılar.Kurulumda takıldı ne yapayım?
![]()
Mecburen kapatıp açtım, sonra aşağıdaki hatayı verdi ve sonra ekran tamamen karardı, ışığı yanıp sönüyor, kesinlikle açılmıyor, usb ile de açılmıyor. Siyah ekran ve ledler yanıyor ama o kadar, ne yapabilirim?
![]()
yazılımı almamasının 3 nedeni olur anakart arızası, usb bellek uyumsuzluğu, yazılım uyumsuluğuSayın Sota sorunumu nasıl çözebilirim? Sorun yazılımsal gibi, acaba gönderdiğiniz yazılımda bir uyumsuzluk olabilir mi?,özür diliyerek rica etsem tekrar anakart ve panel bilgilerimle kontrol edebilirmisiniz?, sizden ricam tekrar yazılımı gönderirseniz çok sevinirim. Saygılar.
kart ve panel bilgisi.?İyi günler, Sunny SN43DAL13/0216 model televizyon açıldıgında Sunny yazısı ekrana geliyor ve orada kalıyor her parçası orjinal, değişen parçası yok.
![]()