Aynı sorun bende de var yazılım hata veriyorMerhabalar Hi level HL49FIL403 TNR yazılıma ihtiyaç var, stand by yanıp sönüyor, arka aydınlatmalar da yanıyor TV açılmıyor.
![]()
![]()
![]()
neye göre yazılım vereceğiz.?Aynı sorun bende de var yazılım hata veriyor
![]()
anakart numarası okunmuyor 13at403 mü.?Merhabalar Hi level HL49FIL403 TNR yazılıma ihtiyaç var, stand by yanıp sönüyor, arka aydınlatmalar da yanıyor TV açılmıyor.
![]()
![]()
![]()
neye göre yazılım vereceğiz.?
iste bunu ben sormadan senin hatırlatman gerekir. neyse yazılımı gönderiyorum.HL49FİL403 Reset Sonrası Açılmıyor
Ayarlar üzerinden fabrika verilerine sıfırla dedim kapanıp açıldı siliniyor yazısı sonrası ekranda dönen toplar yarım saattir gitmedi fişi tak çıkar yaptım durum halen aynı normal değil bu tv garanti kapsamında birebir değişimi olmuştu uzun bir süre arıza vermedi ve ben fabrika ayarları sıfırla...tavsiyeforumu.com
Bu konuda vermiştiniz o zaman düzelmişti aynı yazılım bu sefer bu hatayı veriyor. Tv bi anda kapandı açılmadı tv for android yazısında kaldı yazılımı denedim sonuç bu
Samsung panel
Şöyle o yazılım elimde fakat bu hatayı aldım tv for android yazısında kalıyoriste bunu ben sormadan senin hatırlatman gerekir. neyse yazılımı gönderiyorum.
Yazılımı almıyorsa donanımsal arıza vardir.Şöyle o yazılım elimde fakat bu hatayı aldım tv for android yazısında kalıyor
![]()
![]()
Evet üstadım 13at403anakart numarası okunmuyor 13at403 mü.?
Gönderdim yazılımı.Evet üstadım 13at403
çok tşk ederim deneyip sonucu paylaşırım.Gönderdim yazılımı.
4. görseldeki beyaz kabloyu kenara çekip öyle resim çekin HK başlayan kod okunmuyorMerhaba
WOON 65 Android tvim android yüklendikten sonra takılıyor. Tv ekranı geliyor son izlediğim tv kanalı bilgisi geliyor ve takılıyor. Donuyor. Sanırım yazılımaal bir sorun, Program için istediğiniz tv bilgilerim aşağıdadır. Şimdiden çok teşekkür ediyorum.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()