Standby ışığında hiçbir tepki yoksa sorun donanım kaynaklıdır. Kurtarma yazılımı zaten sizinle paylaştığımız full yazılım. Problem donanımdan kaynaklanıyor.Malesef olmadı. Kurtarma yazılımı var mı?
Sorun: Tv fişe takılıyken ışık yanıyor ancak açılmıyor. yazılımı da tarif edildiği gibi yaptım ancak tepki vermedi.
Rica ederiz.Tamam, bilgilendirme için teşekkür ederim
Linklerle ilgili bir problem yok. TV arka etiket görselini paylaşın. Ayrıca TV' nin panel markasını öğrenin. (TV kasasını açmadan öğrenme şansı yok.) TV' deki problemi yazın.sa linkleri yenilermsiniz acaba ?
Gerekli bilgileri paylaşırsanız tekrar indirme yetkisi verilecektir. Ancak forum genelindeki kurallarımızla ilgili olarak arşiv yapmak, yedekte durması v.b. için yazılım paylaşmıyoruz.daha önce bu yazılım attım tv ye pc degiştim ondan dolayı link istedim tşkler
Panel markası?yedek için degil tv sıfırladım ondan dolayı açılışta kalıyor tekrar rom yukleme yapacam ondan dolayı istedim cok tşk ederim
Konu içeriğindeki mesajları hiç okumuyorsunuz. TV arka kapak etiketinin görselini ve arka kapağı açarak panel etiketinin görselini paylaşın. Panel markasına göre yazılım yetkisi verilecektir. Linklerde ya da dosyalarda bir problem yoktur.Merhabalar. Hİ level marka 49fil403 model A101 den aldığım televizyonum açılış ekranında kalıyor açılmıyor. Yazılım atılması gerek sanırım. Linklere tıkladığında 404 hatası alıyorum. Linklerde problem var muhtemelen. Linkleri kontrol edebilir misiniz? Teşekkürler.
Merhabalar. Haklısınız okumamıstım. Ürünün arka kapak etiket görselini ekledim. Arka kapağı açacak ekipmanım yok acıkcası. Arka kapak sökmeden öğrenilme durumu yok mu hangi panel olduğunun?Konu içeriğindeki mesajları hiç okumuyorsunuz. TV arka kapak etiketinin görselini ve arka kapağı açarak panel etiketinin görselini paylaşın. Panel markasına göre yazılım yetkisi verilecektir. Linklerde ya da dosyalarda bir problem yoktur.
Maalesef panel markasını ancak o yöntemle öğrenebiliyorsunuz.Merhabalar. Haklısınız okumamıstım. Ürünün arka kapak etiket görselini ekledim. Arka kapağı açacak ekipmanım yok acıkcası. Arka kapak sökmeden öğrenilme durumu yok mu hangi panel olduğunun?