Tv açılıyor ancak kumanda menü v.s tepkisi yok sadece aç kapa yapıyor. Panel ışıkları mevcut.
Sanki bulduğun yazılım doğru değildi gibime geliyor,yoksa yükleme yapardı,sanırım bir süre sonra yüklemeyi durduruyor değil mi
"Eh tv normal çalışıyormuş" dersem kendime şamar atmış olurum mübarek , dediğimi doğrular nitelikte cevap aldım (bana göre), bu cevabından "tv normal çalışmıyor" anlıyorum maalesef.Yanlış atılmış bir yazılım olacağını sanmıyorum.tv normal çalışmasına devam ediyor. Uydu girişi görmüyor TV girişi bulunamadı diye uyarı veriyor sadece. Uygulamalar vs çalışıyor
full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
ilgili görseldeki tv için yazılım lazım üstadlar.
ilgili görseldeki tv için yazılım lazım üstadlar.
elimizde güncelleme yazılımları ne yazık ki yok.İyi günler ustalarım. Axen 49 inç Android TV var. Netflix çalışmamaya başladı. Android sürümü 7.1.1. Bu Tv nin android yazılımı yükselebilir mi. 1 GB RAM ve 8 GB ROM var
hocam çok teşekkür ederim aynen yazıldığı gibi takip ettim tüm adımları 10 dakikada hallettim.emeğinize sağlık.full yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
Firma yükseltme yazılımı verdi ise evet vermedi ise hayır, maalesefİyi günler ustalarım. Axen 49 inç Android TV var. Netflix çalışmamaya başladı. Android sürümü 7.1.1. Bu Tv nin android yazılımı yükselebilir mi. 1 GB RAM ve 8 GB ROM var
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Arıza sormadım yazılımı isteme gerekçemi yazdım. Bu modelin yazılımı var mı elinizde? Bu arada verdiğiniz linkteki dosya silinmiş teşekkürler.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
netflix çalışır bunlarda.yapılması gereken ekrana gelen netfilix sürüm eski güncelleme yazısı geldiğinde evet değil hayır ok le veya geri tuşa bastığında netfilix kullanıcı adı gelicekİyi günler ustalarım. Axen 49 inç Android TV var. Netflix çalışmamaya başladı. Android sürümü 7.1.1. Bu Tv nin android yazılımı yükselebilir mi. 1 GB RAM ve 8 GB ROM var