Hocam teşekkür ederim sizi rahatsız edeceğim yükleme talimatını alma şansım varmıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Panelinize ve anakartınıza uygun yazılımı yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.
Kolay gelsin...
Hocam teşekkür ederim sizi rahatsız edeceğim yükleme talimatını alma şansım varmıZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Panelinize ve anakartınıza uygun yazılımı yukarıdaki linkten indirebilirsiniz.
Kolay gelsin...
İndirdiğiniz rar dosyasını buraya çıkar yada buraya ayıkla yoluyla masaüstüne içindeki dosyayı çıkartın.Hocam teşekkür ederim sizi rahatsız edeceğim yükleme talimatını alma şansım varmı
Hayır maalesef olamazhayır iki isimle üye olunmadı tek üyeligim var pc ve cep telden girildiginden olabilir mi.
Olmadı hocam büyük ihtimal ayrı bir sorun var gerçi cihazı fişe takılında aydınlık oluyor ekran beyaz ışık önce sabit sonra yanıp sönüyor yinede teşekkür edeirmİndirdiğiniz rar dosyasını buraya çıkar yada buraya ayıkla yoluyla masaüstüne içindeki dosyayı çıkartın.
Dosyanın içindeki install dosyasını fat32 şeklinde biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb girişine takıp tv ye elektriği verin yükleme otomatik başlayacaktır.
Eğer yükleme başlamazsa tv ye elektrik vermeden önce tv nin üzerindeki standby tuşuna basılı tutarak tv ye elektrik verin.
çoklu hesap kullanmayın sistemden tespit edebiliyoruz.hayır iki isimle üye olunmadı tek üyeligim var pc ve cep telden girildiginden olabilir mi.
anakart ve panel bilgisi lazım
Merhaba,
Elektrik gidip gelmesi sonucu cihazın tv kısmı açılmıyordu, ayarlardan fabrika ayarlarına çevirmek istedim ancak standby ışığı yanıp sönüyor ve ekran tepki vermiyor. Uygun yazılım için yardımcı olabilir misiniz?
Cihaz orjinal ve daha önce yükleme yapılmamıştır.
İyi forumlar
Ustalarım merhabalar kolay gelsin HI LEVEL HL40DLK13 Model TV kullanıyorum. Tv ilk açılışta ekledim resimdeki şekilde kalıyor standby ışığı yanıp sönüyor ve tv açılmıyor
Full yazılım konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim
anakart ve panel bilgisi lazımmerhaba
televizyonun ışıkları yanıyor yalnız erkan hiç bir şekilde gelmiyor tepki vermiyor.
televizyonun ışıkları yanıyor yalnız erkan hiç bir şekilde gelmiyor tepki vermiyor.
yazılım bildirim olarak gönderildi.
İlginiz için teşekkür ederim.
Tekrardan ilginiz için teşekkür ederim. İlgili bağlantıdan yazılımı indirdim. USB belleği fat32 olarak biçimlendirerek zip içerisinde bulunan klasorde ki dosyayı USB içerisinde attım. TV nin yanında bulunan her 2 USB girişine de fiş çekili iken bağladım ve fişi taktım. Standby ışığı yine aynı şekilde yanıp sönüyor ancak yüklemeye geçmiyor. Yükleme için farklı bir yönerge varmıdır?yazılım bildirim olarak gönderildi.