B
Bahattin Elektronik
Yeni Üye
- 28 Eyl 2021
- 4
- 35
başka marka usb dene usta,, bazı usb ler olmuyor
verdiğim full yazılımı bir dene bakalım.
Merhaba Admin. HL49FIL403-TNR (18AT403 Mainboar-Samsung Panel) Açılış ekranı TV for android yazısında kalıyor. Bir kaç yazılım denedim ama nafile. ana yazılım+ varsa emmc dump talebim olacak mümkünse, şimdiden teşekkürler. iyi çalışmalar.
Elektronik Tamir Atölyesi-BURSA
Bana da gönderme şansınız var mı yazılımı ?
çok teşekkür ederim Admin. verdiğin yazılımla çözdük sıkıntıyı. emeğine sağlıkverdiğim full yazılımı bir dene bakalım.
Tanımadığın 2 çocuğu çikolata vererek sevindir.çok teşekkür ederim Admin. verdiğin yazılımla çözdük sıkıntıyı. emeğine sağlık
Yarın müsait zamanda arka kapağı söküp panel etikeini paylaş mutakamerhaba, sorunum hilevel marka hl49fal27/216 model tv stand by ışığı yanıyor ama tv açılmıyor fişi çıkarıp takınca bir süre sonra açılıyor kapatınca aynı sorun tekrarlıyor. desteğinizi rica ederim.
panel: lsc490hn02
(paneli sökmeden etiket gözüktüğü için bu şekilde yazdım araştırdığım kadarıyla panel samsung)
merhaba resimler aşağıdadır ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.Yarın müsait zamanda arka kapağı söküp panel etikeini paylaş mutaka
full yazılım verildi.merhaba resimler aşağıdadır ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
tv'de donanımsal arıza olma ihtimali yüksek.Merhaba ben Vestel yazılım konusuna attım mesajı bu konuyu yeni gördüm burayada bırakıyorum hata yaptımsa af ola televizyonun anakart ve panel orjinal değişmemiş
marka:
Hi-level
model: HL40DLK13/0216
anakart:
SUNNY18AT013 HK T RT2841P631
Panel:
Hİ-LEVEL 40" SAM. LSC400HN02-804 SİYAH
Uydu ve hdmı sinyallerini görmüyor. Televizyonda atmaca elektronik yazılımı var tekrar yazılım yükleme için yazılım dosyası verirmisiniz şimdiden teşekkürler
Yazılımdan olduğunu sanmıyorum denemek istiyorum derseniz verebilirim.Neyi bozulmuş olabilir yardımcı olurmusunuz yazılım varsa verirmisin deniyim
Lütfen yazılım verin deniyimYazılımdan olduğunu sanmıyorum denemek istiyorum derseniz verebilirim.
yazılım verildi.Lütfen yazılım verin deniyim