hocam talimattaki gibi denedim ama olmadı nasıl yükleyebilirim yazılımı yardımcı olur musunuz rica etsemyazılımı verdim bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
hocam talimattaki gibi denedim ama olmadı nasıl yükleyebilirim yazılımı yardımcı olur musunuz rica etsemyazılımı verdim bildirim çanından ulaşabilirsiniz.
flash belleği fat32 olarak biçimlendirdin mi.?hocam talimattaki gibi denedim ama olmadı nasıl yükleyebilirim yazılımı yardımcı olur musunuz rica etsem
ntfs ve exfat seçeneği var hocamflash belleği fat32 olarak biçimlendirdin mi.?
şuan pc başında değilim googledan fat32 formatlama olarak arama yapın.ntfs ve exfat seçeneği var hocam
Full yazılım verildi.Değerli tavsiyeformu kullanıcıları merhaba. Hi level (hl40dlk13/0216) televizyonum açılmıyor. Ürünü sıfır aldım ve 5 seneden beri sorunsuz kullanıyordum. Fakat bu sabah açtığımda altındaki led ışığının yanıp söndüğünü fakat ekrana görüntü gelmediğini gördüm. Ürünün panel bilgilerini ek görsellerde sunuyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.
full yazılım verildi. Bildiriç çanından ulaşabilirsiniz.İyi forumlar selamun aleyküm arkadaşlar sunny üretimi A101 den aldıgım hı level televizyon android 7 ekranında sürekli bootlop ( açılış ekranı animasyonu ) dönüyor tv açılmıyordu. bi arabi açıldı sonra tekrar aynı sorun devam ediyor ne yapsam cozemedim.. ((HL49FAL27/0216 18at027))) yardımlarınızı bekliyorum. 20 sayfayı tek tek okudum emeğinize sağlık şimdiden tesekkurler..
Açılmayan televizyonum dün format atacakken açıldı. nerdeyse 1 aydır açılmıyordu, kurulum için flaşı taktım Tv açıldı şaşırdım tabi,, dedim acaba format cok mu hızlı oldu??? baktım tüm uygulamalar duruyor. format olmamış fkt tv açıldı bende fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım. sonra 3 4 kez tamamen kapatıp açtım tv gayet normal açılıp kapanıyor... Kendi kendine tamir oldu diyeceğim ama ben tabiatçı değilim,, proton ve notron gibi zıtlıkları bir arada tutan elektronları onun cevresınde galaksi gibi döndüren Allah var. Allahtan düzeldi. 2 3 aydır bu haldeydi tv tam format atacakken düzeleceği tuttu. Hersey için tesekkürler elinize emeğinize sağlık.full yazılım verildi. Bildiriç çanından ulaşabilirsiniz.
verdiğimiz yazılımı kaybetme ileride ihtiyacın olabilir.Açılmayan televizyonum dün format atacakken açıldı. nerdeyse 1 aydır açılmıyordu, kurulum için flaşı taktım Tv açıldı şaşırdım tabi,, dedim acaba format cok mu hızlı oldu??? baktım tüm uygulamalar duruyor. format olmamış fkt tv açıldı bende fabrika ayarlarına sıfırlama yaptım. sonra 3 4 kez tamamen kapatıp açtım tv gayet normal açılıp kapanıyor... Kendi kendine tamir oldu diyeceğim ama ben tabiatçı değilim,, proton ve notron gibi zıtlıkları bir arada tutan elektronları onun cevresınde galaksi gibi döndüren Allah var. Allahtan düzeldi. 2 3 aydır bu haldeydi tv tam format atacakken düzeleceği tuttu. Hersey için tesekkürler elinize emeğinize sağlık.
Cihazın panel bilgisi de gerekli. Arka kapağı açıp panel üzerindeki etiketi de buraya ekleyinarkadaşlar iyi akşamlar, Netflix çalışmaması sebebiyle fabrika ayarlarına döndürdüğüm televizyonumuz bootloopta kalmış durumda dönüp duruyor daireler fakat açılmıyor. Yazılım ve yükleme konusunda yardımcı olabilir misiniz ?