Yazılımda sorun yok biz de sorun üretmemişiz box üzerinden çözünürlük düşürmeyi deneyin çünkü tv "Hd ready" Panele sahip cihaz seçiyor olabilir.
Onların hepsini denedik olmadı. İki tane ayrı android boxta durum aynı. Eskiden çalışıyormuş ilginç. Android boxlar diğer yerlerde çalışıyor.Yazılımda sorun yok biz de sorun üretmemişiz box üzerinden çözünürlük düşürmeyi deneyin çünkü tv "Hd ready" Panele sahip cihaz seçiyor olabilir.
Denedim aynı sonuç. Sanırım yeni TV almam gerekecek. Bana en ucuz Full HD çözünürlük olan ne tavsiye edersiniz?Yazılımda sorun yok biz de sorun üretmemişiz box üzerinden çözünürlük düşürmeyi deneyin çünkü tv "Hd ready" Panele sahip cihaz seçiyor olabilir.
Bütçe 4-5 bin TL arasıDenedim aynı sonuç. Sanırım yeni TV almam gerekecek. Bana en ucuz Full HD çözünürlük olan ne tavsiye edersiniz?
Bu defa normal uydu kanallarıda yükleyemiyorum biraz uğraşıyorumDenedim aynı sonuç. Sanırım yeni TV almam gerekecek. Bana en ucuz Full HD çözünürlük olan ne tavsiye edersiniz?
Bütçe 4-5 bin TL arası
Denedim aynı sonuç. Sanırım yeni TV almam gerekecek. Bana en ucuz Full HD çözünürlük olan ne tavsiye edersiniz?
Bütçe 4-5 bin TL arası
Bu defa normal uydu kanallarıda yükleyemiyorum biraz uğraşıyorum
Bunda uydu alıcı yok diyor?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ben sana uydusuz verir miyim hiç? TKGS bile var. Turksattan otomatik güncelleyecek kanal listesi istersen.Bunda uydu alıcı yok diyor?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu nasıl şef?
Tv Hd ready panele sahip o nedenle cihaz seçebileceğini yazmıştım bir benzer olayı iki yıl önce ben de yaşadım. 32' Hd ready panelli tv de bilgisayar görüntüsünü alamadım normal bir monitörde her çözünürlüğe tek tek alarak tv ye bağladım ve en sonunda görüntüye ulaştım.Sonunda tekrar monitora taktım ve en düşük çözünürlüge getirdim. Taktım TVye ve gördü. Ordan teker teker çözünürlüğü yükselttim şu an 1080i de duruyor. Nasıl birşeymiş ya walla deli etti beni ama sonunda görüntü geldi. Herkezin emeğine teşekkürler.
Yavaş yavaş yükselteceksin. Tak diye 1080p olmaz ki HD Ready TV'ye.Sonunda tekrar monitora taktım ve en düşük çözünürlüge getirdim. Taktım TVye ve gördü. Ordan teker teker çözünürlüğü yükselttim şu an 1080i de duruyor. Nasıl birşeymiş ya walla deli etti beni ama sonunda görüntü geldi. Herkezin emeğine teşekkürler.