Çözüldü HI-LEVEL MB140 Ana kartlı tv Hdmi kaynağında görüntü yok

O Çevrimdışı

Ozzytaste

Aktif Üye
2 Nis 2023
276
54
Yazılım sonrası Diagnostic resmini ekler misin.

diag-2da4b65055ac04b78.jpg

diag-2-b.jpg

S Çevrimdışı

shaolin

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Yazılımda sorun yok biz de sorun üretmemişiz box üzerinden çözünürlük düşürmeyi deneyin çünkü tv "Hd ready" Panele sahip cihaz seçiyor olabilir.
Onların hepsini denedik olmadı. İki tane ayrı android boxta durum aynı. Eskiden çalışıyormuş ilginç. Android boxlar diğer yerlerde çalışıyor.

O Çevrimdışı

Ozzytaste

Aktif Üye
2 Nis 2023
276
54
Yazılımda sorun yok biz de sorun üretmemişiz box üzerinden çözünürlük düşürmeyi deneyin çünkü tv "Hd ready" Panele sahip cihaz seçiyor olabilir.
Denedim aynı sonuç. Sanırım yeni TV almam gerekecek. Bana en ucuz Full HD çözünürlük olan ne tavsiye edersiniz?

Denedim aynı sonuç. Sanırım yeni TV almam gerekecek. Bana en ucuz Full HD çözünürlük olan ne tavsiye edersiniz?
Bütçe 4-5 bin TL arası

Bütçe 4-5 bin TL arası
Bu defa normal uydu kanallarıda yükleyemiyorum biraz uğraşıyorum:)

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

shaolin

Kayıtsız / Doğrulanmamış
By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Sonunda tekrar monitora taktım ve en düşük çözünürlüge getirdim. Taktım TVye ve gördü. Ordan teker teker çözünürlüğü yükselttim şu an 1080i de duruyor. Nasıl birşeymiş ya walla deli etti beni ama sonunda görüntü geldi. Herkezin emeğine teşekkürler.
Tv Hd ready panele sahip o nedenle cihaz seçebileceğini yazmıştım bir benzer olayı iki yıl önce ben de yaşadım. 32' Hd ready panelli tv de bilgisayar görüntüsünü alamadım normal bir monitörde her çözünürlüğe tek tek alarak tv ye bağladım ve en sonunda görüntüye ulaştım.

S Çevrimdışı

shaolin

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Sonunda tekrar monitora taktım ve en düşük çözünürlüge getirdim. Taktım TVye ve gördü. Ordan teker teker çözünürlüğü yükselttim şu an 1080i de duruyor. Nasıl birşeymiş ya walla deli etti beni ama sonunda görüntü geldi. Herkezin emeğine teşekkürler.
Yavaş yavaş yükselteceksin. Tak diye 1080p olmaz ki HD Ready TV'ye.:gul

Geri
Üst Alt