Sadece kanallar bölümünde yani uydu bölümünde fabrika ayarları var. Genel olarak öyle bir ayarda yok. Zaten işletim sistemide yokO zaman Hi-level'i fabrika ayarlarına alın.
Sadece kanallar bölümünde yani uydu bölümünde fabrika ayarları var. Genel olarak öyle bir ayarda yok. Zaten işletim sistemide yokO zaman Hi-level'i fabrika ayarlarına alın.
Menü>Kurulum>İlk KurulumSadece kanallar bölümünde yani uydu bölümünde fabrika ayarları var. Genel olarak öyle bir ayarda yok. Zaten işletim sistemide yok
Kurdum aynı şimdi uydu kanallarıda karıştı Neyse uyduyu çözerim ama boxtan sinyal yok maalesef!Menü>Kurulum>İlk Kurulum
Tamam şimdi camı açıyorsunuz. Bunu üretini diye küfrediyorsunuz. Sonra camdan atıyorsunuz.Kurdum aynı şimdi uydu kanallarıda karıştı Neyse uyduyu çözerim ama boxtan sinyal yok maalesef!
Yerli üretim şaşırmadık ki.Tamam şimdi camı açıyorsunuz. Bunu üretini diye küfrediyorsunuz. Sonra camdan atıyorsunuz.
Diğer 1080 vs denediniz mi hiç?Yerli üretim şaşırmadık ki.
İlk etapta zaten 1080 idi her iki boxta TVde göstermiyor ama monitorda sıkıntı yok. Çık işin içinden çıkabiliyorsan tam bir bulmaca walla.Diğer 1080 vs denediniz mi hiç?
Bu sitede firmware konuları var. Daha yeni bir firmware varsa yardım isteyin ilgili konudan. Belki düzeltir.İlk etapta zaten 1080 idi her iki boxta TVde göstermiyor ama monitorda sıkıntı yok. Çık işin içinden çıkabiliyorsan tam bir bulmaca walla.
Akşam komşunun TV takarsam bence gösterir bakalım ne olacak. Onun TVde gösterip benim TVde göstermez ise?
Menü 4725 yapıp ekran resmini atabilir misiniz?İlk etapta zaten 1080 idi her iki boxta TVde göstermiyor ama monitorda sıkıntı yok. Çık işin içinden çıkabiliyorsan tam bir bulmaca walla.
Akşam komşunun TV takarsam bence gösterir bakalım ne olacak. Onun TVde gösterip benim TVde göstermez ise?
Diagnostic satırına OK tuşlayın resmini buraya ekleyin.
Inşallah çözebilirsin walla duacı olurum sana.
Bu arada dün akşam boxu komşunun TVde denedim hemen çalıştı. Sıkıntı TVde ama nasıl bir sıkıntı?
Ustam mesajları yazılım isteği konularına alsak mı? Ya da isteği üyemiz oradan yapsa?Diagnostic satırına OK tuşlayın resmini buraya ekleyin.