tv'nin model, panel etiketlerini buraya yuklerseniz linki aktif ederiz.Merhaba benim televizyonun 43dlk13 LG panel yaziliminiz link bozuk galiba açılmıyor yeni link yazılım verebilirmisiniz açılışta logoda takılıyor TV.
tv'nin model, panel etiketlerini buraya yuklerseniz linki aktif ederiz.Merhaba benim televizyonun 43dlk13 LG panel yaziliminiz link bozuk galiba açılmıyor yeni link yazılım verebilirmisiniz açılışta logoda takılıyor TV.
tv'nin model, panel etiketlerini buraya yuklerseniz linki aktif ederiz.
full yazılım verildi.
full yazılım verildi.
USB takıyorum TV açılıyor ama siyah ekran olarak yükleme ekranı vs cikmiyor bu normal mifull yazılım verildi.
tv'nin fişi çekiliyken usb takın. Usb taktında sonra tv'nin fişini takın.USB takıyorum TV açılıyor ama siyah ekran olarak yükleme ekranı vs cikmiyor bu normal mi
Evet öyle yapıyorum açılıyor siyah ekranda kalıyortv'nin fişi çekiliyken usb takın. Usb taktında sonra tv'nin fişini takın.
tv'nin arkasından kontrol eder misin ledler yanıyor mu? yada ekrana fener tutar mısın görüntü var mı.?Evet öyle yapıyorum açılıyor siyah ekranda kalıyor
Görüntü var ekran açılıyor ama grimsi kalıyor öyle USB yi takmadan normal açılıyor logo ekranında kalıyordutv'nin arkasından kontrol eder misin ledler yanıyor mu? yada ekrana fener tutar mısın görüntü var mı.?
Görüntü var ekran açılıyor ama grimsi kalıyor öyle USB yi takmadan normal açılıyor logo ekranında kalıyordu
USB disk bölümü MBR olmalı Rufus programıyla kontrol edebilirsiniz. Olmadı başka usb bellekle deneyinGörüntü var ekran açılıyor ama grimsi kalıyor öyle USB yi takmadan normal açılıyor logo ekranında kalıyordu
Tamam rufus ile yazılımi usbye yazdirsam olurmuUSB disk bölümü MBR olmalı Rufus programıyla kontrol edebilirsiniz. Olmadı başka usb bellekle deneyin
USB fat32ydi birde NTFS yi deniyeyim.USB disk bölümü MBR olmalı Rufus programıyla kontrol edebilirsiniz. Olmadı başka usb bellekle deneyin
USB fat32ydi birde NTFS yi deniyeyim.USB disk bölümü MBR olmalı Rufus programıyla kontrol edebilirsiniz. Olmadı başka usb bellekle deneyin
Ntfs yaptım dosyayı tekrar attım usbye bu sefer TV usbyi görmedi hiç açılmadı tepki vermedi TV baktım MBR usbUSB disk bölümü MBR olmalı Rufus programıyla kontrol edebilirsiniz. Olmadı başka usb bellekle deneyin
Yok aynı açılıyor grimsi ekranda kalıyorUSB disk bölümü MBR olmalı Rufus programıyla kontrol edebilirsiniz. Olmadı başka usb bellekle deneyin
Tv yazılımı almıyor size servis yolu göründü.Yok aynı açılıyor grimsi ekranda kalıyor