slowfood
Moderatör
- 23 May 2022
- 7,881
Bu görsel size mi ait?hocam ben kanal listesi yükledim androiddeki toplar dönüyor banada yazılım verebilirmisiniz ?
HI-LEVEL HL40DLK13/0216
Bu görsel size mi ait?hocam ben kanal listesi yükledim androiddeki toplar dönüyor banada yazılım verebilirmisiniz ?
HI-LEVEL HL40DLK13/0216
2 etiket de aynıymışhocam ben kanal listesi yükledim androiddeki toplar dönüyor banada yazılım verebilirmisiniz ?
HI-LEVEL HL40DLK13/0216
Kendinize ait olmayan görsellerle yazılım isteğinde bulunmaya devam etmeniz halinde uzaklaştırılacaksınız!hocam ben kanal listesi yükledim androiddeki toplar dönüyor banada yazılım verebilirmisiniz ?
HI-LEVEL HL40DLK13/0216
Yazılıma bildirim çanından ulaşabilirsiniz.hocam özür dilerim . aynı şase oldugu için resmi attım. bunlarda benim şase ve seri no ları android toplar dönüp duruyor yazılım veya kurtarma için gerekenleri gönderirseniz minnettar kalırım
saygılarımla
cihaz model ve panel etiketlerini buraya yükleyinBanada LG panel yazılım lazım 43dlk yardımcı olur musunuz
Yazılımla çözüleceğini çok düşünmesem de bir deneyin. Yazılım verildi. Detaylar için imzama bakın.
tv fabrika ayarlarına dönmüyor ses seviyesi 100e kadar açsak bile cep telefonundan daha az ses çıkıyor tv ye hicbirsekilde müdahale edemiyoruz yazılım atarsak çözülür düşüncesindeyiz duzelmezse ikinci el bir adet kart almaya calisagiz bulabilirsek yazılım gönderirseniz deneyeceğiz teşekkürler
S Serif2004 yanıt bekliyorum.Yazılımla çözüleceğini çok düşünmesem de bir deneyin. Yazılım verildi. Detaylar için imzama bakın.
Not: Özen elektronik değil mi?
Yazılım yüklenirken ekranda herhangi bir simge işaret çıkıyor mu? Power ışığı sürekli yanıp sönüyor siyah ekranda ekranın led leri yanıyor ama birsey olmuyor bekliyoruzS Serif2004 yanıt bekliyorum.
Merhaba benim televizyonun 43dlk13 LG panel yaziliminiz link bozuk galiba açılmıyor yeni link yazılım verebilirmisiniz açılışta logoda takılıyor TV.Yazılımlar sunny servisinden temin edildi. Bilgi sahibi değilim