denedim açamadım beceremiyorum başka bir yolu var mıtv arka kapağını açın panel üzerinde panelin üreticisinin etiketi olur.
denedim açamadım beceremiyorum başka bir yolu var mıtv arka kapağını açın panel üzerinde panelin üreticisinin etiketi olur.
cihazını içinde panelin tipini bilmeden yazılım veremeyiz.denedim açamadım beceremiyorum başka bir yolu var mı
Elin yatkın değilse hiç elleme çünkü panelin 49 inç, yumuşak bir yere yatırmalısın ,ben 47 inç vesteli açarken yorgan koydum altına çünkü panel naziktir ,hafif bastırmayla bile kırılır, dikkatli olmakta fayda var ,eli tornavida tutan birinden yardım istemelisin en güzelidenedim açamadım beceremiyorum başka bir yolu var mı
Cihazın model etiketi ve panel etiketlerini buraya ekleyin.Merhaba LG Panel icin yazilim alabilir miyim. Sorunum 4 tane renk geldikten sonra tv nin cokerek kapanmasi
Cihazın model etiketi ve panel etiketlerini buraya ekleyin.
Tüm sorumluluk sana ait. yazılım verildi.HL43DLK13 modeli arkasini acamiyorum cunku duvara monteli. LG Panel oldugundan eminim.
Panel etiketinin görselini paylaşır mısınız?Açıldıktan sonra sistem donuyor yazılım paylaşabilir misiniz
Yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
hocam ben kanal listesi yükledim androiddeki toplar dönüyor sadece banada yazılım verebilirmisiniz ?Yazılım verildi. Sağ üstte çan simgesinden bildirimleri kontrol edin. Yükleme talimatı indirme sayfasındadır. Yükleme sonucunu mutlaka bildirin.
Bir üstteki mesajı okuyun. Gerekli bilgiyi paylaşın.hocam ben kanal listesi yükledim androiddeki toplar dönüyor sadece banada yazılım verebilirmisiniz ?