Abi wifi çalşmyor mac adress yoktr bir yazalım attm sonra problem şok çikte .ben orginal yazilim lazim allah razı olsun..cihazdaki sorun nedir.
Abi wifi çalşmyor mac adress yoktr bir yazalım attm sonra problem şok çikte .ben orginal yazilim lazim allah razı olsun..cihazdaki sorun nedir.
yazılımı indirebilirsin yükledikten sonra sonucu mutlaka yaz.Abi wifi çalşmyor mac adress yoktr bir yazalım attm sonra problem şok çikte .ben orginal yazilim lazim allah razı olsun..
Çok teşekkür ederim Allah sizi korusun.Dosya sorunsuz indirildi ama Wi-Fi çalışmıyor.Çözüm sağlarsanız lütfen bana bildirin.yazılımı indirebilirsin yükledikten sonra sonucu mutlaka yaz.
wifi sinyallerini görüyor mu.?Çok teşekkür ederim Allah sizi korusun.Dosya sorunsuz indirildi ama Wi-Fi çalışmıyor.Çözüm sağlarsanız lütfen bana bildirin.
internet modeminin wifi kanal numarasını değiştirir misin.?wifi sinyallerini bulmuyor ve heç active yok
Wi fi kartınıza ait MAC adresi servis tarafından yazılıma eklenecek ve wifi modülünüz ağda ip alabilir, bulunabilir hale gelecektir. Full yazılım dahil sizin yapacağınız herhangi bir yazılım yüklemesi problemi çözmeyecek. Yetkili servis ile iletişime geçiniz.Kardeşim bu soruna çözüm buldun mu?
Atmaca hi-level markasının güncelleme yazılımları elimizde yok.Cihazimi update etmek istiyorum
yazılımı indirebilmeniz yetki verildi. Bildirim canını kontrol edin sizi yönlendirecektir.
Mrb. Tv logo da kaliyor panel icin arka kapagi sokuyorum elinizde yazilim bulunmaktamidir. Tesekkurler
Lg panel hocam yardimci olursaniz. Tesekkurler.