Forum bünyesinde lütfen (Güvenlik gereği) kişisel bilgilerinizi paylaşmayın. Mevcut olan üyemiz varsa paylaşımı buradan yapabilirler.Elinde yazılım olan arkadaşlar rica ediyorum bana atarmısın
hilevel 49Fal403/0216 yazılım paylaşabilir misiniz
Hi level TV lerin sizlerin sahip olduğu versiyonları Sunny Atmaca grubu tarafından tedarik edilmekte ve destek sunulmaktadır. Kendileri yazılımları paylaşmadıkları için arşivimizde bulunmamaktadır. Ancak konu içerisinde elinde mevcut bir üyemiz varsa paylaşarak yardımcı olabilir.
hilevel 49Fal403/0216 yazılım paylaşabilir misiniz
Arkadaşlar tv de source 2580 yaptım ekran eskitme tuşuna bastım tüm renkler geliyor sırasıyla bunu nasıl eski haline alırım
Dosya yazılım linkler ölmüş yeni link varmı
Yukarıdaki mesajda TV içerisindeki panel bilgisini istemiştim. Siz farklı konulara mesaj yazıyorsunuz. Panel bilgisini öğrenebilir misiniz? Mümkün olursa etiket bilgisini görsel olarak paylaşın.hilevel 49Fal403/0216 yazılım paylaşabilir misiniz
TV içerisindeki panelin marka bilgisini kontrol eder misiniz? Mümkün olursa etiket bilgisini görsel olarak paylaşın.Elinde yazılım olan arkadaşlar rica ediyorum bana atarmısın
Yukarıdaki mesajda TV içerisindeki panel bilgisini istemiştim. Siz farklı konulara mesaj yazıyorsunuz. Panel bilgisini öğrenebilir misiniz? Mümkün olursa etiket bilgisini görsel olarak paylaşın.
Panelin etiket bilgisi lütfen.
17.00'da atacağımPanelin etiket bilgisi lütfen.