Maalesef yokMerhaba bende 18at013 anakart var innolux panel taktım lvds ayarlarını düzeltiyorum oluyor fişi çıkarıp takınca tekrar bozuluyor yazılımı varmı yardımcı olur musunuz ?
Merhaba bende 18at013 anakart var innolux panel taktım lvds ayarlarını düzeltiyorum oluyor fişi çıkarıp takınca tekrar bozuluyor yazılımı varmı?
18AT013 ANAKART lnnolux panel yazılımı varmı ben lvds ayarlarını yapıyorum ekran duzelıyor ama fısı cıkarıp takınca tekrar gıdıyor
Merhaba 18at013 ınnolux panel yazılımı varmı?@brlmayk, TEKNOwest,
TeşekkürlerMaalesef yok
En fazla 10 dakika(en fazla)Yazılımı atması ortalama kaç dakika sürüyor 40 dakikadır bekliyorum tv nin önündeki ışık hızlı hızlı yanıp sönüyor
Ustam yardım edersen çok sevinirim bende hi level hl40dlk13/0216 anakart 13at201/1.0 samsung panel tv açılmıyor ışık yanıp sönüyor renkli top sürekli dönüyor açılmıyor yazılımını verirsen ustam çok sevinirimMerhaba ben çok anlamıyorum bu işlerden görsel deki gibi ışık yanıp sönüyor ekrandaki simgeler sürekli dönüyor dediğiniz gibi yazılımı yüklesem düzelir mi
hocam ben bunu yükleyemdim. tv yi açınca tam ekran renkler sırasıyla değişiyororjinal
Panel yazılım ı tutmamış bu yüzden panel test moduna geçmiş konu başlığında yazıyor panel bilgisi olmadan yazılım yükleneyin bilgisi geçtikhocam ben bunu yükleyemdim. tv yi açınca tam ekran renkler sırasıyla değişiyor