Sota
Root
- 6 Mar 2016
- 19,767
usb belleği rufus programıyla kontrol edin. Fat32, MBR biçiminde olmalı.Çok teşekkür ederim hocam ama olmadı takıyorum usb yi fişi takıyorum ışık yanıp sönüyor ekran siyah yaklaşık 30 dakika oldu
usb belleği rufus programıyla kontrol edin. Fat32, MBR biçiminde olmalı.Çok teşekkür ederim hocam ama olmadı takıyorum usb yi fişi takıyorum ışık yanıp sönüyor ekran siyah yaklaşık 30 dakika oldu
Fat32 ve Mbr biçiminde hocamusb belleği rufus programıyla kontrol edin. Fat32, MBR biçiminde olmalı.
başka bellekle tekrar dene almazsa eprom yazdırman gerekecek.Fat32 ve Mbr biçiminde hocam
Tamam hocam çok teşekkür ederim emeğiniz için eprom ne oluyor nasıl yapmamız gerekiyorbaşka bellekle tekrar dene almazsa eprom yazdırman gerekecek.
Siyah ekran yanıp ışık yanıp sönüyor bir süre geçtikten sonra tv for android yazıyor sonra animasyon ekranı geliyor o şekilde devam ediyorbaşka bellekle tekrar dene almazsa eprom yazdırman gerekecek.
Usb'deki yazılımın tv tarafında depolandığı alan.Tamam hocam çok teşekkür ederim emeğiniz için eprom ne oluyor nasıl yapmamız gerekiyor
Siyah ekran yanıp ışık yanıp sönüyor bir süre geçtikten sonra tv for android yazıyor sonra animasyon ekranı geliyor o şekilde devam ediyor
istismar elinde başka yazılım var mı.? Benim verdiğimin dosya boyutu 645mbTamam hocam çok teşekkür ederim emeğiniz için eprom ne oluyor nasıl yapmamız gerekiyor
Siyah ekran yanıp ışık yanıp sönüyor bir süre geçtikten sonra tv for android yazıyor sonra animasyon ekranı geliyor o şekilde devam ediyor
Hayır başka yazılım yok, 675,9 mb sizin verdiğiniz samsung panel yazılımı usb’yi takmadan direkt animasyon ekranı geliyor, usb takıp fişi taktığımda siyah ekran geliyor, ışık yanıp sönüyor ve bir süre sonra tv for android yazısı gelip tekrar animasyon ekranında kalıyor, yani usbyi görüyor ama aceba samsung yazılımı değil diğer yazılımı denesem olabilir mi.istismar elinde başka yazılım var mı.? Benim verdiğimin dosya boyutu 645mb
panele üreticisine göre yazılım veriliyor.Hayır başka yazılım yok, 675,9 mb sizin verdiğiniz samsung panel yazılımı usb’yi takmadan direkt animasyon ekranı geliyor, usb takıp fişi taktığımda siyah ekran geliyor, ışık yanıp sönüyor ve bir süre sonra tv for android yazısı gelip tekrar animasyon ekranında kalıyor, yani usbyi görüyor ama aceba samsung yazılımı değil diğer yazılımı denesem olabilir mi.
HI-LEVEL 40DLK13 samsung panel için yazılımYazılım işi kolayda konular o kadar çok iç içe girmiş ki kim ne istiyor anlayamadım
Çok teşekkür ederim hocam, yarın deneyip sonucu sizede yazacağım, emeğinize sağlıkBunu deneyebilir...
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***