elimizde güncelleme yazılımları bulunmuyor.hi level hl40dlk13/0216 yeni yazılım mevcutmu 2020 yazılımı yüklü
tv'nin arka etiketi ve içini açıp panel etiketini de buraya ekleyin.Merhabalar iyi günler, benim tv de açılış animasyon ekranında kalıyor Hi level 18at013 yazılımı sizde mevcutmu aceba
Uzakta olduğum için tv’nin içini açma imkanım yok hocam, klavuzunda da yazmaz sanırımtv'nin arka etiketi ve içini açıp panel etiketini de buraya ekleyin.
arka kapak açılmadan panelin üretici bilgisine ulaşamazsınız.Uzakta olduğum için tv’nin içini açma imkanım yok hocam, klavuzunda da yazmaz sanırım
size yazılım verdik mi?Linkler ölmüş yenileme imkanınız varmı aceba
Teşekkür ederimÖlü link yok yazılım arşivde var ise bireysel olarak veriliyor. Sota Üstat foruma giriş yaptığında size yardımcı olacaktır.
Hayır vermediniz bana bu iki linktekiler lazım dısize yazılım verdik mi?
Açık linkleri erişime kapattık artık kişiye özel indirme yetkisi tanımlıyoruz.Teşekkür ederim
Hayır vermediniz bana bu iki linktekiler lazım dı
Tvnin arka etiketini şuanda açma imkanım yok ama panel samsung biliyorum şuan neden bildiğim bir şeyi açmam gerekiyor kiAçık linkleri erişime kapattık artık kişiye özel indirme yetkisi tanımlıyoruz.
Tv'nin arka etiketi ve panel etiketini buraya yüklerseniz yardımcı olurum
yazılımı gönderdim.Tvnin arka etiketini şuanda açma imkanım yok ama panel samsung biliyorum şuan neden bildiğim bir şeyi açmam gerekiyor ki
Çok teşekkür ederim hocam ama olmadı takıyorum usb yi fişi takıyorum ışık yanıp sönüyor ekran siyah yaklaşık 30 dakika olduyazılımı gönderdim.