banada bunun yazılımı gerekmektedir yardımcı olur musunuz.full yazılım verildi.
banada bunun yazılımı gerekmektedir yardımcı olur musunuz.full yazılım verildi.
sorun nedir.?
yazılım desteği elinde olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen 3 gündür arıyorum bulamıyorum.
Şimdiden teşekkür ederim.
TV nin arka kapağını söküp anakart ve panel bilgilerinin fotosunu paylaşın yardımcı olmaya çalışalım.
Ustalarım merhabalar kolay gelsin HI LEVEL HL40DLK13 Model TV kullanıyorum. Tv ilk açılışta ekledim resimdeki şekilde kalıyor standby ışığı yanıp sönüyor ve tv açılmıyor
Full yazılım konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Bir kaç gündür arıyorum hiç bir yerde ulaşamadım.Şimdiden teşekkür ederim
TV nin arka kapağını söküp anakart ve panel bilgilerinin fotosunu paylaşın yardımcı olmaya çalışalım.
İlginiz için teşekkür ederim kolay gelsin
İşaretlediğim yerde anakart model numarası yazıyor ancak kablonun altında kalmış.
Kabloyu hafifçe sağa sola çekip numara okunur bir şekilde çekip tekrar atarmısınız.
Çok teşekkür ederim. TV düzeldiKullanıcılar için gizli metin: kırsehirli40
Uygun yazılımı yukarıda ki linkten indirebilirsin.
Kolay gelsin...
anakart modeli, panel markası gerekli.SN43DAL13/0216 HV430FHB N10 43 BUE pnl2020090802000989 YAZILIM LAZIM yardımcı olursanız sevinirim
13at201v1.0 anakart modeli panel modelini göremedim tv söktüm samsung panel diye analiz ettim bence tam hangi etiketten çözeriz sonucuanakart modeli, panel markası gerekli.
İçerde bir yerlerde böyle bir etiket olmalı :13at201v1.0 anakart modeli panel modelini göremedim tv söktüm samsung panel diye analiz ettim bence tam hangi etiketten çözeriz sonucu