Hİ LEVEL 50UHL650 Teknik Özellikleri

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Evet ışık var. Ses var görüntü yok, ekrana hafif bastırınca parmak çevresindehafif ışık var.
:( Muhtemelen panel arızası. Led bar arızasında arkadaki ızgaraların arasından baktığınızda ışık göremezsiniz. Panel fiziksel hasar görmüş olabilir. Yetkili servisle görüşün. Bazı ürünlerde ücretli değişim ile Tv' niz ile yeni modellerden birini değişim için sunarak fiyat indirimi yapabiliyorlar. Panelin tamiri TV tutarını muhtemelen bulur. :(

T Çevrimdışı

termesos

Yeni Üye
12 Eyl 2020
16
56
Panel darbe vs. almadı ama sadece bayram temizliği :) olarak lcd temizleyici ile ekranı silmiştim ama sildikten bir hafta normal çalıştı sonra, sonra yapmaya başladı, fişi çekip biraz bekleyince geliyordu.
Yardımlarınız için Çok sağ olun, yarın vestel ile görüşelim bakalım, umarım az hasarla atlatırız.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Panel darbe vs. almadı ama sadece bayram temizliği :) olarak lcd temizleyici ile ekranı silmiştim ama sildikten bir hafta normal çalıştı sonra, sonra yapmaya başladı, fişi çekip biraz bekleyince geliyordu.
Yardımlarınız için Çok sağ olun, yarın vestel ile görüşelim bakalım, umarım az hasarla atlatırız.
Keşke elimizden daha fazlası gelseydi. Gelişmelerle ilgili bilgilendirebilirseniz çok seviniriz. Elimizden gelebilecek bir bilgi paylaşımında her zaman buradayız.

T Çevrimdışı

termesos

Yeni Üye
12 Eyl 2020
16
56
İnşallah. sizi tanıdığıma sevindim, Antalyaya gelirseniz misafir etmek isterim.
Hoşçakalın.

T Çevrimdışı

termesos

Yeni Üye
12 Eyl 2020
16
56
Her zaman beklerim.
Ben de kaleiçi hesapçı sokakta (üç kapılar girişi) 1993-1996 arası cafe işletmiştim, o zamanlar çok daha güzel di, şimdi her ne kadar daha bir restore edilmiş olsa da eski doğallığı yok.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Her zaman beklerim.
Ben de kaleiçi hesapçı sokakta (üç kapılar girişi) 1993-1996 arası cafe işletmiştim, o zamanlar çok daha güzel di, şimdi her ne kadar daha bir restore edilmiş olsa da eski doğallığı yok.
O zamanlar bile birşeyler kaybolmuştu. Şimdi hepten değişmiştir. Portakal çiçeği tarafında eski bahçearası vardı. Oradan bisikletlerle barınaklara çıktığımızı hatırlarım. Yazın ortasında üşürdük kargıların arasında. :cak

T Çevrimdışı

termesos

Yeni Üye
12 Eyl 2020
16
56
O tarafları çok bilmem ama eski mezbahanın orada çok balık tutmuştuk 😇
Antalya merkez artık çok kalabalık, ben şahsen merkezden kaçtım, Aksu tarafındayım.
Memleketinize gelirseniz görüşürüz umarım.
Tv ile ilgili gelilmeleri yazarım.
Hoşçakalın

F Çevrimdışı

Falconpolat

Aktif Üye
13 Haz 2020
145
26
Bunun 49'lu olanı 3. senesini doldurdu hala sapasağlam belki düşük parlaklıkta kullanıyoruz o da etkiliyordur.

slowfood Çevrimdışı

slowfood 

Moderatör
23 May 2022
7,881
Bunun 49'lu olanı 3. senesini doldurdu hala sapasağlam belki düşük parlaklıkta kullanıyoruz o da etkiliyordur.
Buradaki problem (Kesin olmamakla birlikte) sıvı teması sonrası panel arızası. Dolayısıyla kıyaslama yapmak için aynı koşullarda aynı arızayı kontrol etmek gerekir. Normal koşullarda 3 yılda led barlarının ömrünün dolduğu ürünlerde mevcut. O yüzden maşallah deyin, kulağına gitmesin burada konuştuğumuz. ;)

T Çevrimdışı

TC Yıldırım

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Geri
Üst Alt