Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Bu konuda yazıyı göremedim.By_Trol açılış logosunun nasıl kaldırılabileceğine dair bilgi istemiş bir takipçimiz. Müsait zamanda ilgini rica ederim.
Boş bir format da olabilir ,veya siyah ,sadece foto olan bir açılış da olabilirBu konuda yazıyı göremedim.
Yedeği duruyorsa orjinal profil yazılımı geri yükleyecek veya profilden logoyu kapatacak yapamam diyorsa full yazılım vereceğiz.
Amca marka farketmeden böyle,kendi ismimiz yada çalıştığın yerin ismi bile konurmu?Böyle yapıyorlar sevgili Necati_Simsek ,yazılımla oynayıp isim değiştiriyorlar ya
İstediğini yaz ,olurAmca marka farketmeden böyle,kendi ismimiz yada çalıştığın yerin ismi bile konurmu?
Hı Level 49 UHL650 Diye geçiyor
[/QUOTE
selam arkadaşlar iyi çalışmalar bende
Hi-Level 43HL560 Full HD 43" Uydu Alıcılı LED tv var bana bu tv için helevel logosu lazım elinde olan varsa ekleyebilirmi birde nasıl yapacağız bilgi verebilecek olursa sevinirim teşekkürler
Hı level menü kod alma aynı mı vestel menşei tvler gibi.İstediğini yaz ,olur
Sunny tamamen farklıHı level menü kod alma aynı mı vestel menşei tvler gibi.
4725,1505 kaç çeşit kod var ? hı level de.
Linkteki sunny garanti
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ürün 43 inç hı level ama linkte görülüyorSunny tamamen farklı
Merhabalar hocam bende 49fal403 modeli hı level bulunmakta fakat hdr açılmıyor sanırım yazılım olarak içine eklenmesi gerekiyormuş fakat yok ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfenOldukça güzel çalışma yapmış olan değerli üyemiz By_Trol ün hazırlayıp tarafıma yolladığı dosyaları evde kullandığım 49UHL650 ye yüklerken sizler için video çektim.
Bu konuya dair soruları olanlar teraspy abimizi etiketleyerek sorabilirler.
Ben de elimden geldiğince konuda soruları cevaplamaya çalışırım lakin sizlerden ricam, lütfen önce yazıları okuyup videoyu izleyiniz. Bir şey sormanıza gerek dahi kalmayacaktır.