Önemli HI-LEVEL 4K AÇILIŞ LOGOSU (boot logo)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan By_Trol
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@By_Trol açılış logosunun nasıl kaldırılabileceğine dair bilgi istemiş bir takipçimiz. Müsait zamanda ilgini rica ederim. :ok

@By_Trol açılış logosunun nasıl kaldırılabileceğine dair bilgi istemiş bir takipçimiz. Müsait zamanda ilgini rica ederim. :ok
Bu konuda yazıyı göremedim.
Yedeği duruyorsa orjinal profil yazılımı geri yükleyecek veya profilden logoyu kapatacak yapamam diyorsa full yazılım vereceğiz.

Son düzenleme:
Bu konuda yazıyı göremedim.
Yedeği duruyorsa orjinal profil yazılımı geri yükleyecek veya profilden logoyu kapatacak yapamam diyorsa full yazılım vereceğiz.
Boş bir format da olabilir ,veya siyah ,sadece foto olan bir açılış da olabilir :)

Hı Level 49 UHL650 Diye geçiyor
[/QUOTE

selam arkadaşlar iyi çalışmalar bende
Hi-Level 43HL560 Full HD 43" Uydu Alıcılı LED tv var bana bu tv için helevel logosu lazım elinde olan varsa ekleyebilirmi birde nasıl yapacağız bilgi verebilecek olursa sevinirim teşekkürler

sunny üretimli hilevel ler hakkında fazla bilgiye sahip değiliz.buradaki yazılım ve logolar olmaz

Çektiğim bir resmi koymak istediğimde hep boyut yüksek uyarısı verdi durdu. Resmin çözünürlüğünü ve boyutunu paint ile düşürerek 707kb ye indirdim de en sonunda oldu. Bu boyut limiti keşke biraz daha yüksek olsaymış :dry

Oldukça güzel çalışma yapmış olan değerli üyemiz @By_Trol ün hazırlayıp tarafıma yolladığı dosyaları evde kullandığım 49UHL650 ye yüklerken sizler için video çektim.

Bu konuya dair soruları olanlar @teraspy abimizi etiketleyerek sorabilirler.

Ben de elimden geldiğince konuda soruları cevaplamaya çalışırım lakin sizlerden ricam, lütfen önce yazıları okuyup videoyu izleyiniz. Bir şey sormanıza gerek dahi kalmayacaktır.
Merhabalar hocam bende 49fal403 modeli hı level bulunmakta fakat hdr açılmıyor sanırım yazılım olarak içine eklenmesi gerekiyormuş fakat yok ne yapmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz lütfen

50UHL650 var. Açılışta logo gelmiyor. Linkteki logolar uygun mudur?

Geri
Üst Alt