ürün perşembe günü satışta olacak arkadaşlar daha salı gününden ürünü bulamadık full hd satılacakmış diye yaygara koparmanıza gerek yok, a101 sevkiyatları her mağazanın farklı gün, bizim buradaki 2 sokak mesafedeki marketlerinin bile aynı gün teslimatı yok.
gelelim esas konuya ;
1-) a101de tanıdığınız varsa istediğiniz ürün a101 bölge stoklarında varsa her türlü temin edebilirsiniz, bir telefon kadar basit çalışanlar için, benim arkadaş var mağaza müdürü kitaplıktan stor perdeye televizyondan yazıcıya ne lazımsa sağolsun halleder sizde en kötü sürekli gittiğiniz bir mağazadan aşinalığınız varsa rica edin.
2-) herhangi bir ürün a101 mağazasının kapısından içeri girdiği andan itibaren mağaza stoklarına ekleniyor, size satamayız diyen personel ya gerçekten bilgi sahibi değildir yada tipinizi beğenmemiştir
3-) özellikle elektronik ürünlerin stok kontrolü mağaza personeline kilitlenmiş vaziyette, adamlara bu ürünü ne yap et sat diyorlar, misal size full hd dayatmaya çalışıyorsa bu ürün mağaza stoğunda kaldığı ve satmak zorunda olduğu içindir. letgoda her türlü a101 mağazası personellerin ilanını bulabilirsiniz.
4-) bir üst paragrafta anlattığım gerekçe yüzünden geçen sene a101 satış fiyatı 2800 lira olan tvyi kayserideki bir a101 şubesinden 2300 liraya aldım, adamlar hem indirim yaptı hemde ceplerinden 250 lira kargo parası ödediler, ben indirim için teşekkür ettim çocuk elinde kalan tvyi aldığım için teşekkür etti, bu yüzden mağazada tv bulamazsanızda korkmayın yakın illerde kuytu köşede kalan dünya kadar mağazada o ürün mutlaka vardır.
alanlar ve alacak arkadaşlar güzel günlerde kullansın.