HD olmayan kanallar yani SD kanallar böyle yayın verebiliyordu.Tüm kanallar aynı değil sadece 2-3kanal bu şekilde
Adem Helvacı Hocam LG ips panelli Toshiba 43l2863 2099 bu Tv'de LG ips panelle gelirse aynı fiyata siz olsaydınız hangini tercih ederdiniz49UHL650 için güncel haber.
Üretimde artık karma panel mevcut .
Yani bundan sonraki süreçte LG IPS panel ile üretilmiş bir UHL650 denk gelebilir size.
Bulup da satın alabilecek olanlar VA panel sevdalısı ise buna dikkat etsin lütfen
Magaza modundadır kapatınca gidiyorAdem Helvacı selamlar. Hi Level 49UHL650 ve Vestel 49UD8200 için sizden bilgi almıştım. A101' de Hi-Level 49UHL650 buldum ve 1 adet satın aldım. Seri numarası: 8338066 901091 Acaba panel nedir hocam? IPS mi VA' mıdır? Birde bir sorum olacak. HDR olayı nedir? Aktif etmemiz için ne yapmamız gerekiyor? Ben ekran ayarlarında bir kere DİNAMİK HDR seçeneğini gördüm ilk kurcalamaları yaparken. Sonra HDR ibaresini göremedim. Bunun için bir şey yapmak gerekiyor mu?
Bir de vestel özelliklerini aktif edebileceğimizden bahsetmiştiniz. Bu gibi yazılımsal işlemleri nasıl yapabilirim. Kaynağınız var mıdır bu konular ile ilgili? Teşekkürler.
Tkgs guncelleme yapinca Trt4k yayini gitti. Listede yok. Manuel aramadada degerleri giremedim. 15000 sembol oranini yazamadim. Nasil manuel ariyabiliriz bilgisi olan varmi?
mağaza modu nasıl kapatılır?Magaza modundadır kapatınca gidiyor
Ayarlar dan erişebilirlikteydi sanırım tam hatırlamıyorum bakarım birazdan sistem kısmını biraz kurcalayın görüceksinizmağaza modu nasıl kapatılır?
Adem bey; modlama konusu ne oldu? Bilgi verebilir misiniz?
Bu model için özel bir başlık açıldığı için burayı takip ediyordum kaç gündür. Teşekkürler.Hi Level - VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme
Hi Level- VESTEL Modlama - Hi-Level 49UHL650 Pixellence ve Winks Özelliğini Aktif Etme Bizler sürekli sizlerin kullanıcı deneyimini artırmaya yönelik içerikler üretmeye çabalıyoruz. Elinizde ki üründen alabileceğiniz en yüksek faydayı almanız bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Verdiğimiz çabaların...tavsiyeforumu.com