Herkese Hayırlı Geceler

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Hocam yine mi yol? :alala:

Evet malesef bu sefer de c.tesi gecesi geri dönüş iki gün perişanlık yine malesef. Biraz aile baskısı ile Türk silahlı kuvvetlerine mülakata gidiyorum bu sefer . Yaş 26 daha askerlikte yok pek istediğim bir meslek değil yüksek ihtimalle kazanırsam da ztn gitmicem ama bizimkilerin gönlü olsun diye gidiyorum resmen :)

Azizim kusura bakma kısa bir yoğunluk nedneiyle yazamadım, Nasıl oldu durumlar?

Askerlik benim çocukluk aşkım bir meslekti, Askerdeyken mesleki kariyerle birlikte teskere bırakmak istedim buna da Avionik astsubayım izin vermedi, Lakin günümüz koşullarında kimse yanlış anlamasın ama bu siyasi iktidarın elinde oyuncak olmuş olan TSK nın bir neferi olmak istemezdim.

Hakkınızda hayırlısı olsun  :ok:

Bo yoruma tebrik etmemek mumkun degil. Tebrik ederim ve dogru, duzgun ve gercekci yorumuz icin cok tesekkur ederim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Sabah Vardiyadan Ciktim
Hala Zombi Gibi Geziniyorum :kop:

3 Gun Hafta Tatilim Var
Ona Guveniyorum

Sende Kayiplardasin

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
ancak kendime gelebildim 400 km git gel toplam 800 km snraki gün dinlenme diğer gün yine aynı 800 km aynı gün içinde oldu. peşine hastane işlerim vardı heyet raporu almam lazımdı 3 gün onunla uğraş sabah 8 de hastaneye git filan bütün vaktimi uyuyarak dinlenerek geçirdim elim gitmedi internete girmeye :) ancak kendime geldim muhtar gibi takılıyorum şuan forumda .  vardiyalı işlerin yorucu yanı var ama dinlenme süreleride çok hoş oluyor 3 gün tatil süpermiş.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Bundan sonra forumdan ayrılırken buraya yazayım ki, kimse cevap beklerken gereksiz zaman harcamasın.

Bu günlük bu kadar diyelim sevgili dostlar, Sabah görüşmek üzere, Herkese hayırlı geceler dilerim.  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Eeee sabah iş güç var, o zaman ben ufak ufak kaçar.

Herkese Allah rahatlık versin.  :ok:

yahu bizim güvenlikçi bir kardeşimiz vardı kimdi o @Sota?

Göremiyorum ne zamandır, en azından geceleri giderken ''Buralar sana emanet''' diyecek birileri vardı :kıskıs:

Geri
Üst Alt