Herkese Hayırlı Geceler

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Konuyu Actım , Cevap Gelene Kadar Sızıp Kalmısım :kıskıs:

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
Pekde mışıl mışıl uyudum denemez hocam , nedense bugün eve geldiğimde uykuya dalmam biraz uzun sürdü [emoji846] geç uyumama rağmen bide erkenden uyandım bugün hayrolsun bakalım [emoji1]

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:
Pekde  mışıl mışıl uyudum denemez hocam , nedense bugün eve geldiğimde uykuya dalmam biraz uzun sürdü [emoji846] geç uyumama rağmen bide erkenden uyandım bugün hayrolsun bakalım [emoji1]

Ooooyyy, sersemlik yapar biraz insanda.

Gece uykusu gibisi yok azizim.

Aaaah bir de deliksiz uyuyabilsem :kıskıs:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Sabahtan Beri Başarısı Halsizlik

Vallahi Kendimi Çekemiyorum

Tavuk gibi Erkenden Yatar Ben :kıskıs:

Herkese iyi Geceler

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Ado' Alıntı:
gurkan' Alıntı:
Hayirli geceler. Malesef hafta sonu onemli isler olmadigindan izin kullanmak olmuyor bizde. Ama oldun jafta ici hafta sonu kadar kalabalik olmuyor tum resmi isleri rahat rahat halledebiliyorsun :) bide pazartesi sendromu yasamiyorum :)

Hımmm biraz mesleki detay alabiliyormuyuz?

Tabiki ado abicim. Gıda sektörü ve mağazacılık olunca bi 7/24'lüğü eksik oluyor :) bizde genelde hafta sonları işler yoğun olunca hafta içi izinler oluyor. Özel durumlar hariç tabi. Koska helvacısı fabrika satış mağazasında şeflik yapıyorum. Eğerki istanbula yolun düşer de eğerki yakınlarıma yolun düşerse muhakak beklerim abim :) Bi güzel baklava peşinden helva peşinden koz helva ikram ederim :) Zihnin iyice açılsınki bizlere daha fazla faydan dokunur abim :)

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
The_SreT' Alıntı:
Pekde  mışıl mışıl uyudum denemez hocam , nedense bugün eve geldiğimde uykuya dalmam biraz uzun sürdü [emoji846] geç uyumama rağmen bide erkenden uyandım bugün hayrolsun bakalım [emoji1]

Gece işi güzel olur bana göre nedense hele birde yanında muhabbet edicegin biri varsa ohhhh çay sohbet muhabbet :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
gurkan' Alıntı:
The_SreT' Alıntı:

Gece işi güzel olur bana göre nedense hele birde yanında muhabbet edicegin biri varsa ohhhh çay sohbet muhabbet :)

Ben, geçmiş yıllarda çetrefilli arızaları hep geceye bırakır, telefon çalmadan, kimse başında bıdır bıdır etmeden sakince çalışır sorunu özer ve bunu yapmayı çok severdim. Sabah 4-5 lere kadar çalıştığım zamanları bilirim.

Bizim sektörde eğer arıza ile ilgiliyseniz (Arıza-Montaj) En verimli çalışma zaman dilimidir geceler. 

Sizin de dediğiniz gibi Hele bir de ekip arkadaşınız kafa dnegi ise, değmeyin keyinize.  :ok:

18 Kas 2017
4,489
Aynen gece çalışmayı çok seviyorum , benim mesleğimdede gece çalışmak gibisi yoktur. Gece çalıştığın için çalıştığın yerde çalışanlar bi kere yoktur [emoji846] ikide bir gelip birşey soranlar yoktur , kalabalık değildir ve sessizdir [emoji846] kafana göre takılabilirsin , istediğin zaman tv izler , istediğin zaman internette takılır , istediğin zaman yersin , içersin keyfine bakarsın [emoji846] yanındaki güvenlik arkadaşınla çay , kahve eşliğinde muhabbet edersin. Zaman bol olduğu için laf lafı açar [emoji846]

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Valla haklisiniz :) en tatli zamn gecedir. Mesela gece uyudugun kadar gunduz vakit uyuyamiyorsun yani kisa surede sanki enerjik oluyorsun sizdede boylemi :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:
Aynen hocam gündüz eve gittiğimde 5-6 saatlik uyku bana yetiyor [emoji846]

Fakat bu durum yaşınız gereği sizi etkilemiyor gençler, aslında siz de biliyorsunuz ki en sağlıklı olanı gece uykusudur.

Yapılan bilimsel araştırmalar, Vucudun gece uyurken salgılaması gereken bazı hormonları salgılamadığı vs vs gibi negatif durumlar var.

Belli aralıklarla bu güzelliği yaşamak ok ancak bunu kesintisiz yaşam tarzı haline getirmek ne derece sağlıklıdır tartışılır.  :ok:

18 Kas 2017
4,489
Adem hocam çok doğru söylüyorsunuz , bize rahat takılmak güzel geliyor. Bi abimiz var hiç unutmam dediğini , gecenin 1 saati gündüzün 3 saatine bedeldir , gündüz 10 saat uyuyacağına gece 4-5 saat uyu yeter derdi [emoji846]

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:
Adem hocam çok doğru söylüyorsunuz , bize rahat takılmak güzel geliyor. Bi abimiz var hiç unutmam dediğini , gecenin 1 saati gündüzün 3 saatine bedeldir  , gündüz 10 saat uyuyacağına gece 4-5 saat uyu yeter derdi [emoji846]

Kesinlikle doğru söylemiş  :ok:

lakin serde gençlik var ise, ehtiyarlar istediği kadar doğru söylesin :kıskıs:

Geri
Üst Alt