Sota' Alıntı:Benım Vakıt Doldu, (Hergun Oldugu Gıbı)
Yarın Sabah 6da Uyanıp Hazırlanıp , 700mt Yaya Gıdıp Sonrada Servısle 75km Yol Gıdecegım için İşe
Ben Yatıyorum:
Herkese Iyı Geceler
:Sota' Alıntı:Benım Vakıt Doldu, (Hergun Oldugu Gıbı)
Yarın Sabah 6da Uyanıp Hazırlanıp , 700mt Yaya Gıdıp Sonrada Servısle 75km Yol Gıdecegım için İşe
Ben Yatıyorum:
Herkese Iyı Geceler
:Sota' Alıntı:Sota' Alıntı:Benım Vakıt Doldu, (Hergun Oldugu Gıbı)
Ben Yatıyorum:
Herkese Iyı Geceler
Bugunde 5 Dakıka Gecıklemelı Olsa Herkese Iyı Geceler
Ben Kacar Buralar Sıze Emanet
@Ado Hocama Bombayı Attıp Kactım:
:The_SreT' Alıntı:Herkese hayırlı akşamlar şuan işe gitme maksadı ile karşıma çıkan ilk konak aracı 484 nolu eshot aracına bindim [emoji16][emoji16] tahminen 10 dakika içinde konak merkezde olup oradan aktarma ile iş yerine varma amacındayım saygılar , hürmetler esenlikler dilerim efenim [emoji16][emoji16]
:
The_SreT' Alıntı:Herkese hayırlı akşamlar şuan işe gitme maksadı ile karşıma çıkan ilk konak aracı 484 nolu eshot aracına bindim [emoji16][emoji16] tahminen 10 dakika içinde konak merkezde olup oradan aktarma ile iş yerine varma amacındayım saygılar , hürmetler esenlikler dilerim efenim [emoji16][emoji16]
:Sota' Alıntı:10000 Yoruma Az Kaldı Yardırın:
clearidas' Alıntı:Herkese hayırlı geceleryolculuk samsun Ankara gece boyu buralardayım .
:Ado' Alıntı:clearidas' Alıntı:Herkese hayırlı geceleryolculuk samsun Ankara gece boyu buralardayım .
Hocam yine mi yol?: