Herkese Hayırlı Geceler

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Benım Vakıt Doldu, (Hergun Oldugu Gıbı)

Yarın Sabah 6da Uyanıp Hazırlanıp , 700mt Yaya Gıdıp Sonrada Servısle 75km Yol Gıdecegım için İşe

Ben Yatıyorum :kop:

Herkese Iyı Geceler

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sota' Alıntı:

Yarın Sabah 6da Uyanıp Hazırlanıp , 700mt Yaya Gıdıp Sonrada Servısle 75km Yol Gıdecegım için İşe

Herkese Iyı Geceler

Allah rahatlık versin  :ok:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Sota' Alıntı:

Herkese Iyı Geceler

Bugunde 5 Dakıka Gecıklemelı Olsa Herkese Iyı Geceler

Ben Kacar Buralar Sıze Emanet

@Ado Hocama Bombayı Attıp Kactım :kop:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sota' Alıntı:
Sota' Alıntı:

Herkese Iyı Geceler

Bugunde 5 Dakıka Gecıklemelı Olsa Herkese Iyı Geceler

Ben Kacar Buralar Sıze Emanet

@Ado Hocama Bombayı Attıp Kactım :kop:

Amanın, Yine kaçtın :kıskıs:

Senin gidişlerin çok anioluyor, Kulakları çınlasın bir arkadaşım var, tam tatlı tatlı sohbet ederken bir bakmışsın hoooop ''Hadi ben kaçtım''

ve ben  :yuh: :yuh:

:kıskıs:

iyi geceler Allah rahatlık versin  :ok:

gurkan Çevrimdışı

gurkan

Aktif Üye
26 Eki 2017
254
Günaydınlar herkese :) gelçi öğlen oldu ama forumun gece kuşlarına sesleniyorum rahat uyuyabildinizmi :)

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
Herkese hayırlı akşamlar şuan işe gitme maksadı ile karşıma çıkan ilk konak aracı 484 nolu eshot aracına bindim [emoji16][emoji16] tahminen 10 dakika içinde konak merkezde olup oradan aktarma ile iş yerine varma amacındayım saygılar , hürmetler esenlikler dilerim efenim [emoji16][emoji16]

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:
Herkese hayırlı akşamlar şuan işe gitme maksadı ile karşıma çıkan ilk konak aracı  484 nolu eshot aracına bindim [emoji16][emoji16] tahminen 10 dakika içinde konak merkezde olup oradan aktarma ile iş yerine varma amacındayım saygılar , hürmetler esenlikler dilerim efenim  [emoji16][emoji16]

Heeey gidi ESHOT heeey

Yılların eshotu

Elektrik
Su
Hava gazı
Otobüs
Troleybüs

Ben Karşıyakadan Buca ya işe giderken her sabah Alaybey Tersane durağından binerdim ama numarasını unuttum valla otobüsün :alala:

Ama işin güzel yanı o koca mesafeyi tek sefer ile giderdim, Allah sebep olanlardan razı olsun :)

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
The_SreT' Alıntı:
Herkese hayırlı akşamlar şuan işe gitme maksadı ile karşıma çıkan ilk konak aracı  484 nolu eshot aracına bindim [emoji16][emoji16] tahminen 10 dakika içinde konak merkezde olup oradan aktarma ile iş yerine varma amacındayım saygılar , hürmetler esenlikler dilerim efenim  [emoji16][emoji16]

Bu arada, Sana ''İyi Görevler'' Demeyi unutmuşuz kardeşim.  :ok:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
Herkese hayırlı geceler :) yolculuk samsun Ankara gece boyu buralardayım .

Hocam yine mi yol? :alala:

Evet malesef bu sefer de c.tesi gecesi geri dönüş iki gün perişanlık yine malesef. Biraz aile baskısı ile Türk silahlı kuvvetlerine mülakata gidiyorum bu sefer . Yaş 26 daha askerlikte yok pek istediğim bir meslek değil yüksek ihtimalle kazanırsam da ztn gitmicem ama bizimkilerin gönlü olsun diye gidiyorum resmen :)

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
Mesai birazdan bitecek bu gece pek uğrayamadım foruma zira arkadaşla kameraları gösteren tv ye usb den flash bellek takıp film izledik [emoji16] aradan böyle film keyfi yapıyoruz [emoji16] bu arada izlemeyenlere bir film tavsiye edeyim , filmin adı CESET bir ispanyol filmi şiddetle tavsiye ederim. Böyle bir ters köşe olamaz [emoji16]

Geri
Üst Alt