The_SreT' Alıntı:Pekde mışıl mışıl uyudum denemez hocam , nedense bugün eve geldiğimde uykuya dalmam biraz uzun sürdü [emoji846] geç uyumama rağmen bide erkenden uyandım bugün hayrolsun bakalım [emoji1]
Sota' Alıntı:Sabahtan Beri Başarısı Halsizlik
Vallahi Kendimi Çekemiyorum
Tavuk gibi Erkenden Yatar Ben :kıskıs:
Herkese iyi Geceler
:Ado' Alıntı:gurkan' Alıntı:Hayirli geceler. Malesef hafta sonu onemli isler olmadigindan izin kullanmak olmuyor bizde. Ama oldun jafta ici hafta sonu kadar kalabalik olmuyor tum resmi isleri rahat rahat halledebiliyorsunbide pazartesi sendromu yasamiyorum
![]()
Hımmm biraz mesleki detay alabiliyormuyuz?
bizde genelde hafta sonları işler yoğun olunca hafta içi izinler oluyor. Özel durumlar hariç tabi. Koska helvacısı fabrika satış mağazasında şeflik yapıyorum. Eğerki istanbula yolun düşer de eğerki yakınlarıma yolun düşerse muhakak beklerim abim
Bi güzel baklava peşinden helva peşinden koz helva ikram ederim
Zihnin iyice açılsınki bizlere daha fazla faydan dokunur abim 
The_SreT' Alıntı:Pekde mışıl mışıl uyudum denemez hocam , nedense bugün eve geldiğimde uykuya dalmam biraz uzun sürdü [emoji846] geç uyumama rağmen bide erkenden uyandım bugün hayrolsun bakalım [emoji1]

gurkan' Alıntı:The_SreT' Alıntı:Pekde mışıl mışıl uyudum denemez hocam , nedense bugün eve geldiğimde uykuya dalmam biraz uzun sürdü [emoji846] geç uyumama rağmen bide erkenden uyandım bugün hayrolsun bakalım [emoji1]
Gece işi güzel olur bana göre nedense hele birde yanında muhabbet edicegin biri varsa ohhhh çay sohbet muhabbet![]()
:The_SreT' Alıntı:Aynen hocam gündüz eve gittiğimde 5-6 saatlik uyku bana yetiyor [emoji846]
:The_SreT' Alıntı:Adem hocam çok doğru söylüyorsunuz , bize rahat takılmak güzel geliyor. Bi abimiz var hiç unutmam dediğini , gecenin 1 saati gündüzün 3 saatine bedeldir , gündüz 10 saat uyuyacağına gece 4-5 saat uyu yeter derdi [emoji846]
: