Herkese Hayırlı Geceler

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Perşembe gecesi 11.30 yola çık cuma 6 otobüsüyle geri dön sanırım 30 saati geçti uyku uyumadım geceler pek iyi değil şuan :)

AndroidTvBoxTurkiye Çevrimdışı
18 Kas 2017
4,489
Valla ben şuan evdeyim arkadaşlar haftalık iznim cuma cumartesi evdeyim pazar akşam sekizde iş başı [emoji846] şimdi fox ana haberi izliyorum bitince arabalar 3 animasyon filmi izlicem cipsler kolalar hazır [emoji846]

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Bende Isten Geldım Haberlere Goz Atıyorum Pesıne Forum Ustunde Calısma Yapacagım

Gun Icınde Guncelleme Yaptım Krıtık Guncelleme Gelmıstı

Bos Durmak Yok  :ok:

Sende Kendıne Cok Yuklenme Gerekırse Yesıl Cay + Dus Yap Rahatlaman ve Uykuya Gecmene Yardımcı Olur

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Valla Nescafe ye abaniyorum şimdi otobüste uyursam bu yorgunlukta biraz horlayabilirim eve gidince sanırım bir gün full uyuuacafi öyle gözüküyor bu arada pazar akşamı tekrar Ankara'ya dönüş p.tesi aksam geri samsun :( klimaların sınırlarını dener gibi kendi sınırlarımi deniyorum resmen :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Allah Yardımcın Olsun Yolculuk Cok Zor Is

Hergun Ise Gıdıs-Gelıs 150km Yapıyorum  :)uvar:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
clearidas' Alıntı:
Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
Herkese hayırlı geceler :) yolculuk samsun Ankara gece boyu buralardayım .

Hocam yine mi yol? :alala:

Evet malesef bu sefer de c.tesi gecesi geri dönüş iki gün perişanlık yine malesef. Biraz aile baskısı ile Türk silahlı kuvvetlerine mülakata gidiyorum bu sefer . Yaş 26 daha askerlikte yok pek istediğim bir meslek değil yüksek ihtimalle kazanırsam da ztn gitmicem ama bizimkilerin gönlü olsun diye gidiyorum resmen :)

Azizim kusura bakma kısa bir yoğunluk nedneiyle yazamadım, Nasıl oldu durumlar?

Askerlik benim çocukluk aşkım bir meslekti, Askerdeyken mesleki kariyerle birlikte teskere bırakmak istedim buna da Avionik astsubayım izin vermedi, Lakin günümüz koşullarında kimse yanlış anlamasın ama bu siyasi iktidarın elinde oyuncak olmuş olan TSK nın bir neferi olmak istemezdim.

Hakkınızda hayırlısı olsun  :ok:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sota' Alıntı:
Allah Yardımcın Olsun Yolculuk Cok Zor Is

Hergun Ise Gıdıs-Gelıs 150km Yapıyorum  :)uvar:

Her gün işe gitmek için 1,5 dakika yol yapıyorum lanet olsun ::kıskıs:

Utanıyorum arabayla gidip gelmeye ama üşeniyorum da :kop:

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,939
33
Ado' Alıntı:
clearidas' Alıntı:
Ado' Alıntı:
Hocam yine mi yol? :alala:

Evet malesef bu sefer de c.tesi gecesi geri dönüş iki gün perişanlık yine malesef. Biraz aile baskısı ile Türk silahlı kuvvetlerine mülakata gidiyorum bu sefer . Yaş 26 daha askerlikte yok pek istediğim bir meslek değil yüksek ihtimalle kazanırsam da ztn gitmicem ama bizimkilerin gönlü olsun diye gidiyorum resmen :)

Azizim kusura bakma kısa bir yoğunluk nedneiyle yazamadım, Nasıl oldu durumlar?

Askerlik benim çocukluk aşkım bir meslekti, Askerdeyken mesleki kariyerle birlikte teskere bırakmak istedim buna da Avionik astsubayım izin vermedi, Lakin günümüz koşullarında kimse yanlış anlamasın ama bu siyasi iktidarın elinde oyuncak olmuş olan TSK nın bir neferi olmak istemezdim.

Hakkınızda hayırlısı olsun  :ok:

İlk aşama spor mülakatıymis o kısmı rahat geçtim p.tesi sözlü mülakat var. Şuan gidip gitmemek arasında gidip geliyorum ama hava kuvvetleri baya rahatmis öyle duydum hava deniz kara için gitmiştim. P.tesi gittiğimde tercih olacakmış sadece hava için gitmeyi onu yazmayı düşünüyorum.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
100Tl Botoks mu Olur Yahu

Su Mılletın Orasını Burası Fazladan Sırırıp Kacan Estetıkcın Elıne Dusmeyelım  :seytan:

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
52
Sota' Alıntı:
100Tl Botoks mu Olur Yahu

Su Mılletın Orasını Burası Fazladan Sırırıp Kacan Estetıkcın Elıne Dusmeyelım  :seytan:

Biz milletçe bu siyasilerin eline düşmüşüz abi botoksçuların eline düşsek ne olacak, Bahçeliye bak, Kılıştaroğluna bak, Fışkiyeyi kim kırdı sen ona bak, Sonra botoksçulara razı olursun :kop:

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Esnemekten Agzım Yırtılacak Ben Yatar  :uyku:

Herkese Eyı Geceler Datlu Ruyalar...

Geri
Üst Alt