Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
O zaman bir çay içelimBu forumdaki ben hariç herkeste Japon ahlakı var galiba
O zaman bir çay içelimBu forumdaki ben hariç herkeste Japon ahlakı var galiba
İçelim sayın abim ki Kimse çizgisinden şaşmasın inşO zaman bir çay içelim
Birbirimize olmasi gerektigi sekilde davraniyoruz.Bu forumdaki ben hariç herkeste Japon ahlakı var galiba
Eyvallah olması gerektiği gibi... Ben de ilk mesajımda öyle yazdım da Japon luk bende de var öyle de olmalı zaten...Birbirimize olmasi gerektigi sekilde davraniyoruz.
Ne eksik nede fazla
Aslında okuyunca biraz şaşırttı beni,bence nacizane düşüncem öyle olmalı,görüyorum sokakta kimse kimseye selam bile vermiyor,bırakalım "japon ahlakını",daha bugün sevimsiz bir olaya şahit oldum -ki sanırım heryerde olunuyordur- adam arkasındaki araç sollamasın diye yolun ortasından gidiyordu,tabii ha bire korna sesleri ,sonunda içinde bulunduğum dolmuş önünü kesti ,bağrışmalar-çağrışmalar, yolu ortalayan arkadakinin korna sesine gıcıklığından yapıyormuş ama meğer arkadaki araçta hasta varmış ve hemen bizim üstümüzdeki hastaneye yetişmeye çalışıyormuş.Arkadaki kişi " abi,sellektör yapıyorum,dörtlüler açık,daha ne yapayım" dediğinde bu seferde yolu ortalayan özür diliyor,bizim söföre "iyiki kestin önünü" dediğimde "abi gördüm dörtlülerini,yolun başından beri yanıyordu" dedi.Bu forumdaki ben hariç herkeste Japon ahlakı var galiba