here we go again for the newer mb2xx boards

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

THIS IS WHAT WE NEED - but for vestels aurora.elf
Aaa,saat 03 ,sen yatmadınmı daha :kiskis

evet saat 11 bile degildi

Şimdi yine kızacak bana :hihi

Neyse eger paylastigi dosyalar lazim ise ben oscam ile bosuna ugrasmisim görünüyor,ben otomatik olarak bu dosyanin derleme esnasinda olustugunu düsünüyordum

Wo bist du, Tommy? Wir können keinen ton bekommen :)

Neyse eger paylastigi dosyalar lazim ise ben oscam ile bosuna ugrasmisim görünüyor,ben otomatik olarak bu dosyanin derleme esnasinda olustugunu düsünüyordum
Evet,ama yazdım sana çok önceden :) ,dvbapi olmazsa iş yapmaz anlamında mübarek,gözünden kaçırmışın :)

dvbapi yi ben hazir dosyalari ekledigimde hallolacak diye düsünüyordum,dosyalarda dvbapi var zaten,ama burada paylasilanlar ile benim kaydettiklerim arasinda hic bir benzerlik yok..bu plugin dosyasi ,büyük ihtimalle vestel icin oscam bastan bir kez derlenip toolchain olusturulacak,samsung toolchain ayarlari ile olmuyor demekki..

dvbapi yi ben hazir dosyalari ekledigimde hallolacak diye düsünüyordum,dosyalarda dvbapi var zaten,ama burada paylasilanlar ile benim kaydettiklerim arasinda hic bir benzerlik yok..bu plugin dosyasi ,büyük ihtimalle vestel icin oscam bastan bir kez derlenip toolchain olusturulacak,samsung toolchain ayarlari ile olmuyor demekki..
Aynen doğru :ok vestele özgü toolchain olacak ,tıpkı bendeki titan gibi(gx) :ok

biraz sende ugras diyorsun yani :D

Ve ben kaçar ,iyi geceler :ok

Geri
Üst Alt